"Frimpong između Anđelkovića i Đurovskog"
"Frimpong između Anđelkovića i Đurovskog"

Zvezda bez Frimponga u finalu Kupa

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.17. | 09:31

Le Talek i Luković najrealnija opcija za sudar sa Partizanom 27. maja

Frimpong između Anđelkovića i ĐurovskogCrvena zvezda u finale Kupa Srbije ulazi samo sa jednim štoperom! Abraham Frimpong zaradio je dva žuta kartona u polufinalnom dvomeču sa Čukaričkim i automatski je ispao iz konkurencije za duel sa Partizanom, zakazan za 27. maj na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Sportski žurnal je sabrao „dva i dva“ i uvidom u evidenciju zaključio da zimski novajlija iz Napretka nema pravo da igra u poslednjoj utakmici sezone. Razlog su javne opomene zarađene na Banovom brdu u prvom meču (4:1) i na „Marakani“ u revanšu (1:2). Posebno je zanimljiva činjenica da je internacionalac iz Gane zamenjen u duelu pre dve sedmice kako još tad ne bi rizikovao isključenje, a onda ga je u utorak novi trener Boško Đurovski stavio u tim, a ovaj nije pazio, pa je zaradio još jedan karton.

Izabrane vesti

Odbrana crveno-belihTo za posledicu ima muke po stručni štab crveno-belih, jer je u konkurenciji za finale Kupa samo jedan „prirodan“ štoper. Kapiten Aleksandar Luković. Pretpostavlja se da će njemu društvo na utakmici sa Partizanom u centralnom delu odbrane praviti Damijan Le Talek, pogotovo ako se zna da je francuski vezista na nekoliko utakmica još jesenas „krpio“ rupe u poslednjoj liniji.

Žurnal se, na kraju, pita šta će se desiti ako se Luković ili Le Talek povrede ili dobiju crveni karton u završnici prvenstva (prenosi se i na kup), te kao opcije za poziciju štopera navodi Mičela Donalda i Uroša Račića, koji su, pre svega, vezisti.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Abraham FrimpongFK Crvena zvezdaKup SrbijeSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara