A Đukić zadovoljan: Sve je lepo...

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.08.18. | 21:42

„Nedostaju nam golovi, Partizan mora efikasnije“, uverava aktuelni strateg

Za razliku od navijača koji odavno traže njegovu smenu i predsednika Milorada Vučelića koji je jasno stavio do znanja da je nezadovoljan igrom, zakazavši sednicu Odbora za hitna pitanja Partizana za petak, Miroslav Đukić je posle remija sa Trakaijem (1:1) ostavio utisak čoveka kome je sve potaman.

Iako je svima jasno da nije.
Zadovoljan sam prolaskom u sledeće kolo. Znali smo da neće biti laka utakmica. Pogotovo što smo odmah primili gol, tako da smo morali da se otvorimo. Ušli smo u problem, teško smo dolazili u šanse na terenu na kome nismo navikli da igramo. Imali smo problema u završnici. Uspeli smo da izjednačimo, a kad se činilo da će meč biti mnogo lakši dobili smo crveni karton, što je bilo teško za nas. Najbitnije je da je ekipa izdržala“, pojasnio je i dalje aktuelni trener crno-belih na zvaničnoj konferenciji za medije u Viljnusu.

Izabrane vesti

Na opasku da je bilo dosta problema u organizaciji igre, Đukić je ponudio sledeći odgovor:
U organizaciji ne toliko, koliko u završnici. Dolazili smo bez problema do njihovih 20 metara, ali u tom polju nismo uspevali da brzo završimo akcije. Imali smo dosta proboja u prvom delu, preko beka Miletića, ali nismo uspeli. Moramo da budemo mnogo konkretniji. Sve je lepo, organizovani smo i sve dobro funkcioniše, ali moramo da dajemo golove“.

Jasno mu je šta mora da se popravi, iako će to biti zadatak njegovog naslednika Zorana Mirkovića.
Nedostaje nam efikasnost. To unosi nervozu u ekipu, pojavljuje se kad ne daš gol. Ekipa u globalu ima posed i loptu, ali ne uspeva da to konkretizuje. Veoma je bitno da nam Rikardo, Suma, Mare Janković, Ožegović i ostali igrači ofanzivnih karakteristika daju golove, jer Partizan od njih živi. Partizan mora efikasnije da bi ostvario svoje ciljeve“, uverava Miroslav Đukić koji broji poslednje sate u drugom mandatu na klupi crno-belih.

FOTO: Star sport


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara