""
""

A sad na Ligu šampiona Azije: Skolari potpisao novi ugovor

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.10.16. | 15:56

Guangdžou Evergrande ne menja trenera

Iskusni stručnjaci „drmaju“ kineskim fudbalom.  Pre nekoliko dana svet je obišla infiormacija kako Marčelo Lipi postao selektor Kine (navodno će mu plata biti 20.000.000 evra), a od jutros je u centru pažnje Luiz Felipe Skolari, jer je dan posle odbrane šampionske title, produžio ugovor sa Guangdžouom Evergrandeom.

Prethodna saradnja Skolarija i Guangdžoua bila je overena do kraja 2017. godine, ali je sad obnovljena na dodatnu godinu, što znači da će nekadašnji selektor Brazila ostati u Aziji bar još dve sezone (ona traje od marta do oktobra).

Izabrane vesti

Povod za njegov produžetak ugovora bila je činjenica da je dva kola pre kraja ovogodišnjeg prvenstva odbranio titulu, koju Guangdžou Evergrande drži u svom vlasništvu već šest godina.

Skolari će 20. i 27. novembra imati šansu za duplu krunu, jer su to termini finalnih utakmica FA kupa Kine. Rival će mu biti Đangsu Suning.

A onda mu ostaje da dobro spremi ekipu za narednu sezonu Lige šampiona Azije u kojoj je ove godine doživeo debakl, tako što nije prošao ni grupu.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalLuiz Felipe SkolariKinaGvangdžou Evergrande

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara