""
""

A, tek što su Grci bruka od ekipe… Farska Ostrva ih opet skalpirala! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 22:47

Bivši šampion Evrope nastavlja da se blamira, Severna Irska i Rumunija posle remija korak bliže plasmanu na Evropsko prvenstvo

Srbija i Grčka kao da se takmiče ko će biti veče razočarenje u kvalifikacijama za EP u Francuskoj i ko će više da se izblamira. Grcima zasad “odlično” ide. Bivši šampion Evrope je doživeo još jedan sramotan nokaut. Farska Ostrva su ih opet pobedila. Ovoga puta su Farani slavili na svom terenu - 2:1.

Izabrane vesti

Heleni osim javnog duga i pregovora sa MMF očigledno imaju još jedan gorući problem, a ime mu je - fudbalska reprezentacija.

Posle šest kola, u najlakšoj kvalifikacinpoj grupi, Grci su poslednji na tabeli sa dva boda, Farska Ostrva su sakupila šest poena i nalaze se na četvrtoj piziciji. Grci su večeras i definitivno ispali iz trke za plasman na EP. Sva ona sreća što ih je pratila prethodnih godina, sada im je brutalno okrenula leđa.

Farani su Grcima večeras pokazali otpirlike kako se igra fudbal. Dve identične, školske akcije, dva prodora i dve asistencije Vathamara, a egzekutori su bili Hanson i Olsen. Utešan pogodak Papastatopulosa nije mnogo značio Helenima…

U istoj grupi, Severna Irska je remizirala sa Rumunijom na svom terenu. Odirgali su 0:0, što je rezultati koji odgovara i jednima i drugima. Rumuni su prvi na tabeli, Ostrvljani imaju bod manje, a Mađari kasne za Severnom Irskom dva boda.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rumunijareprezentativni fudbalreprezentacija Grčkekvalifikacije za EP 2016GrčkaFarska OstrvaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara