A u loži Marakane: Hamburg, Nica, Monako...

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.02.19. | 11:05

Veliko interesovanje skauta za 159. večiti derbi

Predstojeći 159. večiti derbi možda neće imati presudan uticaj na ishod šampionske trke, ali biće idealna prilika za igrače Crvene zvezde i Partizana da pokažu potencijal pred skautima brojnih evropskih klubova. Tradicionalno loža stadiona Rajko Mitić biće nakrcana skautima bogatih klubova koji že želeti da na delu vide najjače adute Vladana Milojevića i Zorana Mirkovića.

Prema saznanjima MOZZART Sporta dolazak na Marakanu potvrdili su ljudi iz skauting službe Monaka, Nice i nemačkog Hamburga. Oni neće stići u Beograd sa specijalnim zadatkom i namerom da prate jednog igrača, ali sigurno će iskoristiti priliku da vide ima li zanimljivog materijala među večitima za letnji prelazni rok.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je  produžila ugovore sa nosiocima igre u proteklom periodu, ali taj čin obezbediće crveno-belima bolju polaznu osnovu u budućim pregovorima. Kao najzanimljiviji igrači u taboru rpskog šampiona kotiraju se Ričmond Boaći, Veljko Simić i El Fardu Ben. Istina, za reprezentativca Komorskih Ostrva do sada su se uglavnom ineresovali klubovi iz Azije.

Na drugoj strani najbolje se kotira napadač Rikardo Gomeš. Najbolji strelac crno-belih je u jesenjem derbiju postigao fantastičan pogodak, i sigurno zagolicao brojne klubove. Njegova tržišna vrednost procenjuje se na četiri miliona evra, koliko je nudio jedan klub iz Saudijske Arabije ufinišuzimskog prelaznog roka.

Priliku da povećaju tržišnu vrednost imaće rprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić, te u prolećnoj sezoni vrlo dobri Nemanja Nikolić. Pod prismotrom će biti i reprezentativac Crne Gore Nemanja Kosović.

Pored nabrojanih klubova dolazak na Marakanu su potvrdili i skauti pojedinih turskih klubova.


tagovi

Goran ZakarićEl Fardu BenRikardo GomešRičmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara