""
""

Aćimović: Bilo mi je puno srce kada smo zakazali utakmicu sa Zvezdom!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.02.15. | 17:50

„Vreme provedeno na Marakani nikada neću zaboraviti, to je najlepši period u mojoj karijeri“, rekao je nekadašnji vezista crveno-belih

Nekadašnji veliki ljubimac Zvezdinih Delija, a sada sportski direktor Olimpije, Milenko Aćimović bio je izuzetno srećan što je njegov klub u Antaliji imao priliku da odigra prijateljski meč sa crveno-belima

Izabrane vesti

Četvrtoplasirana ekipa slovenačkog prvenstva bila je apsolutno ravnopravan rival srpskim šampionu, što se najbolje oslikava i kroz konačan rezultat ove utakmice.
„Puno mi je bilo srce kada smo se dogovorili da organizujemo prijateljsku utakmicu. Vreme provedeno u Crvenoj zvezdi nikada neću zaboraviti, to je najlepši period u mojoj karijeri“, rekao je Aćimović.

Poseban je bio susret sa nekadašnjim saigračem Nenadom Lalatovićem.
„Tri sezone smo igrali zajedno. Verujem da će imati uspeha i kao trener, video sam da ima u timu dosta dobrih, mladih igrača. To je pravi put, ali treba još vremena da se sve sredi, naravno. Za obe ekipe je ova provera u Antaliji bila baš ono što im je bilo potrebno. Još su teške noge, ali se igrači nisu štedeli, svi su želeli pobedu“,  istakao je Aćimović.

Nenad Lalatović takođe nije krio zadovoljstvo što je ponovo video bivšeg saigrača.
„Prošlo je 12 godina od poslednjeg susreta, a sa njim sam se, tokom tri sezone, radovao osvajanju četiri trofeja. Bile su to jedna dupla kruna i još po jedna titula i kup. Veoma ga cenim i poštujem“, naglasio je Lalatović.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

SuperligaSrbijaMilenko AćimovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara