"Vrabac"
"Vrabac"

Adin Vrabac: Ide mi se na svaki trening kod Džikića

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.01.16. | 11:00

Partizanovo krilo, oduševljeno novim šefom struke, najavljuje pobedu i u Novom Mestu

VrabacPartizan se polako navikava na početak ere Aleksandra Džikića, crno-beli su preživeli gostovanje Cibone u hali Pionir (85:82), a evidentno je bilo da ekipa ima više energije na parketu, mada je u finišu ponestalo snage.

Beogradsku ekipu u sledećem kolu očekuje gostovanje Džikićevoj bivšoj ekipi Krki u Novom Mestu, a krilni košarkaš Partizana Adin Vrabac nada se početku serije pobeda u Jadranskoj ligi.
“Stvarno sam zadovoljan Džikićem. Sviđa mi se kako nam pristupa i kako nam se obraća. Jednostavno mi se ide na trening. Srećan sam kad treniram kod njega i želim da nam on prenese svoje znanje. Motiviše nas, ukazuje nam na greške nekad i na stroži način, ali to deluje na nas tako da se mi trudimo da to popravimo i posle uradimo na pravi način“, objasnio je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Izabrane vesti

Trijumfom nad Cibonom ekipa Partizana prekinula je crnu seriju od četiri poraza u regionalnom takmičenju.
“U svlačionici je bila stvarno dobra atmosfera posle ove pobede. Mislim da je svima bilo lepo protiv Cibone. Zasluženo smo slavili. Dao sam sve od sebe. Malo smo promenili način igre sa novim trenerom“, jasan je on.

Crno-beli u Novom Mestu igraju u subotu, a to gostovanje znalo je da bude veoma nezgodno u prošlosti.
“Krećemo sa treninzima i pripremamo se za Krku. Želimo da napravimo pobednički niz. Idemo dobrim putem, krenuli smo, mada smo svesni da nam je potrebno vreme“, dodao je Vrabac, koji je protiv Cibone digao publiku na noge atraktivnim zakucavanjem.

ĐUMIĆ: SAMO DA NE PADAMO U POSLEDNJOJ ČETVRTINI

ĐumićCentar crno-belih Božo Đumić kaže da će ekipi biti potrebno vreme da se navikne na način rada novog trenera.
“Kratko smo zajedno sa novim trenerom, nismo imali mnogo vremena da se uklopimo, ali očigledno sve ide kako treba. Trenerova taktička zamisao bila je da igram na petici, a Džouns na četvorci. Šta on kaže, mi odrađujemo“, kaže Đumić.

Korpulentni Vrbašanin se raduje i dolasku Darela Vilijamsa koji bi trebalo da predstavlja veliko pojačanje pod košem Partizana.
“Vilijams je konkurencija i to zdrava. Pojačaće se trening, a značiće nam i na utakmicama“, kazao je on.

Đumić je naveo i da se na utakmici sa Cibonom osećala pozitivna energija u ekipi.
“Bitno da smo dobili ovu utakmicu. Mislim da se osećala dobra energija. Svi momci su dali maksimum tokom cele utakmice. Na kraju smo pali, ali pobeda je najvažnija. Radićemo na tome da ne padamo u poslednjoj četvrtini, da igramo svih 40 minuta sa dobrom energijom“, zaključio je Partizanov centar.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK PartizanKK PartizanJadranska ligaBožo ĐumićAdin Vrabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara