"Davi Klasen"
"Davi Klasen"

Agresivni Everton: Pikford na pregledima, Klasen rekao DA, čeka se rasport Stiva Volša iz Milana

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 11:21

I potvrdan odgovor Ajaksa doduše

Davi KlasenDan ili dva do finalne realizacije. Sa Davijem Klasenom sve je dogovoreno. Ostalo je još samo da Everton “podmaže“ upravu Ajaksa, a sa ponudom od 30.000.000 evra verovatno će i to završiti, pa će se 24-godišnji vezista preseliti na Gudison.

Ako ne bude nekakvih nepredviđenih zastoja, Klasen će biti drugo pojačanje Karamela, pošto je Sanderlendov golman Džordan Pikford već stigao na lekarske preglede uoči transfera vrednog 34.00.000 evra koji će ga učiniti trećim najskupljim golmanom u istoriji fudbala. Odmah iza Đanluiđija Bufona i Edersona, koji je ovog leta iz Benfike otišao u Mančester Siti za 40.000.000.

Izabrane vesti

Klasenov dolazak bi ipak verovatno bio još radosniji trenutak za Evertonove navijače. Svi vole igrače plemenitog rova, a Davi jeste od takvih. Ronald Kuman ga je od prvog dana izdvojio kao glavnu metu prelaznog roka. Klasen je baš ono što treba ponekad jednoličnom Kumanovom timu.

A tu neće biti kraj, jer Evertonov direktor fudbala Stiv Volš ovih dana boravi u Milanu gde pokušava da iskoristi finansijke muke tamošnjih giganata i svom klubu obezbedi još neko pojačanje. Iz Milana su mu interesantni Karlos Baka, M’Baje Nijang i Đanluka Lapadula, iz Intera Ever Banega, Marcelo Brozović i Žejson Muriljo.

I dalje se govori i o dolasku Malaginon napadača Sandra Ramireza, ali tu je već žestoka konkurencija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaHolandijaEvropaEvertonEredivizijaEngleskaDavi KlasenAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara