"Vujaklija"
"Vujaklija"

Ako je Zvezda prva, ne mora i Vijeira

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.02.16. | 11:43

Veliki planovi najboljeg strelca Borca Srđana Vujaklije i najava novajlije Lazara Jovanovića da Čačani ne odustaju od Evrope

VujaklijaNa terenu sve potaman, a na tribinama jedva 1.000 ljudi. Ruku na srce, oni koji su u subotu došli na stadion Borca imali su šta da vide. Njihovi miljenici ne odustaju od Evrope. A prva violina Čačana, Srđan Vujaklija, od plana da do kraja sezone prisvoji Zlatnu kopačku namenjenu najboljem strelcu Superlige.

U meču protiv Jagodine (3:0) nastavio je po starom, je 12. prvenstveni gol, poravnao se na listi strelaca sa Valerijem Božinovim (Partizan) i sprečio Uga Vijeiru, takođe preciznog na premijeri, da osetnije odmakne (14), iako između njih stoji još Aleksandar Katai (13).
Nemam ništa protiv da se poredak na tabeli ne menja do kraja prvenstva, ali ja brojim i golove. Ako je Zvezda prva ne mora biti i Ugo Vijeira ili neko drugi. Uspeh Borca je, bez sumnje, važnji od svega, ali neću se lako pomiriti sa činjenicom da na kraju trke za golgetera lige bilo kome gledam u leđa“, rekao je Vujaklija za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Čačani imaju razloga za zadovoljstvo. Pod komandom novog šefa struke, Ljubiše Stamenkovića Pisvakvca uspeli su da preskoče Čukarički i osame se na drugoj poziciji, a čini se da su „uboli“ sa pojačanjem. Lazar Jovanović, novajlija iz lučanske Mladosti, bio je neuhvatljiv, protiv Jagodine namestio je sva tri gola.
Zaslužili smo još ubedljiviji trijumf, ali i ovako je sjajno. Pritisak je veliki, ulog ogroman, svaki gol i bod su zlatna vrendi. Mi smo već na startu igrali dobro i efikasno, nagovestili da se neopravdano, od svih kandidata za plasman u vrhu, najmanje provlači ime Borca“, kaže 23-godišnji vezista Jovanović.

Zebre u narednom kolu gostuju u Novom Pazaru.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaLazar JovanovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara