"Rene Santos"
"Rene Santos"

Ako Kelhar prođe u Šefildu, Zvezda dovodi Renea

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.07.14. | 12:40

Pojačanje u defanzivi koje traži Lalatović mogao bi da bude Brazilac iz Zestafonija za kojeg su na Marakani dobili odlične preporuke

Rene Santos

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović kaže da mu je potrebno još pojačanja, i to u svakoj liniji po jedno: želi ubitačnog golgetera, vezistu (pošto će Darko Lazović do septembra verovatno otići) i štopera. Za ovu poslednjepomenutu poziciju glavni kandidat je Dejan Kelhar, koji se trenutno nalazi na probi u Šefild Vendzdeju, a ako ostane u Engleskoj, crveno-beli će se, saznaje MOZZART Sport, okrenuti Reneu Santosu iz Zestafonija.

Izabrane vesti

Naime, Kelhar je juče igrao za Sove protiv Njukasla u pripremnom meču, a menadžer Stjuart Grej se još nije izjasnio da li želi da ponudi ugovor Slovencu. U međuvremenu, Zvezda je s nekoliko strana dobila dobre preporuke za 22-godišnjeg Brazilca, a lepe reči za njega imao je i Ratko Dostanić, nekadašnji trener šampiona Srbije, koji je prošle sezone radio u gruzijskom Zestafoniju.

Rene je, inače, ponikao u Bahiji, odakle je prešao u slavni Gremio, a 2012. bio je na pozajmici u japanskom Forntaleu. Konačno, leta 2013. stigao je u Gruziju, gde je prošle sezone igrao standardno za Zestafoni koji je na kraju osvojio 2. mesto u tamošnjem šampionatu.

Inače, Lalatović na raspolaganju trenutno ima Sava Pavićevića (kojem je zagarantovano mesto u prvih 11), Planića, Lazića, i osveženja iz omladinskog pogona Jovanovića i Stojanovića, koji su označeni kao veliki talenti, ali je trenutna procena da bi igranje u prvom timu za njih bio preveliki teret.

(Foto: fczestafoni.ge)


tagovi

Superligatransferi2014SrbijaRene SantosDejan KelharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara