"AKOJON U BEOGRADU"
"AKOJON U BEOGRADU"

Akojon stigao u Beograd: Grobari, pobedićemo! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.15. | 21:29

„Pritisak nije nešto što će biti problem! Rekoh već da želim da pobeđujem, da grad i navijače učinim ponosnim”, bile su prve reči Akojona

AKOJON U BEOGRADUDžoš Akojon, dugo čekano pojačanje Partizana na poziciji plejmejkera, konačno je stigao u srpsku prestonicu. Dobro raspoloženog i nasmejanog, dočekalo ga je tek par navijača koji su želeli fotografiju sa njim i predstavnici medija, kao i pomoćni trener kluba iz Humske Petar Božić. Rado je odgovarao na pitanja prisutnih novinara.

Sigurno imate velika očekivanja?
„Da, želim da pobeđujem! Ništa drugo neću, došao sam ovde da pobeđujem i pomognem Partizanu da se vrati u Evroligu. Eto, zbog toga sam ovde, ni zbog čega drugog.”

Izabrane vesti

Konačno je rešena i dilema kako se pravilno izgovara prezime novog plejmejkera Partizana. Upravo to smo pitali Džoša.
„Akojon. To je pravilno!” uz osmeh nam je rekao Džoš, „Razgovarao sam tokom sezone u Kini sa momkom koji je tamo igrao, igra na poziciji centra, ne mogu da se setim kako se zove... Da! Raduljica! Razgovarali smo dugo, nekoliko sati. Pričao mi je o Srbiji i svemu što me ovde čeka, uverio me je da ću se ovde osećati sjajno.“

AKOJON OKRUŽEN NOVINARIMAVerovatno ste svesni i da navijači crno-belih imaju ogromna očekivanja od Vas, da li Vam to stvara pritisak?

„Ne, pritisak nije problem! Već sam rekao da želim da pobeđujem sa novim saigračima, da grad i navijače učinimo ponosnim.”

Na kraju poruka za grobare?
„Pobedićemo!”, rekao je Akojon za Novosti.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDžoš Akojon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara