"Akojon stiže u subotu"
"Akojon stiže u subotu"

Akojon u subotu stiže u Beograd!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.03.15. | 16:13

Još uvek nema informacija da li će se Amerikanac nigerijskog porekla naći u Vujoševićevom timu za duel sa Mega Leksom u ponedeljak (20.30)

Akojon stiže u subotu

Crno-beli uskoro postaju jači za plejmejkera kojeg su čekali bezmalo godinu dana! Džoš Akojon stiže na beogradski aerodrom Nikola Tesla u subotu popodne iz Istanbula gde će presedati u putu iz Sjedinjenih Država, potvrđeno je iz redova srpskog šampiona. Međutim, još nije izvesno hoće li se Amerikanac nigerijskog porekla naći u ekipi Duška Vujoševića koja u ponedeljak (20.30) gostuje Mega Leksu u Sremskoj Mitrovici u 24. kolu Jadranske lige.

Izabrane vesti

Partizan je posle dugo vremena konačno rešio pitanje "keca", a pojačanje je stiglo iz kineske lige u liku Džoša Akojona koji je tamo beležio nešto manje od 32 poena po utakmici. Tokom srede je i Duško Vujošević potvrdio da je stvar gotova i da njegov tim konačno dobija pravog plejmejkera koji će biti ekspresno registrovan za nastavak takmičenja u Aba ligi, a kasnije i domaćem šampionatu.

Akojon se potom i sam oglasio poručivši da zna gde dolazi i da sa nestrpljenjem očekuje nastupe za klub velike tradicije koji ima sjajnu podršku sa tribina. 

S obzirom na to da više nema dileme oko toga ko će dirigovati igrom crno-belih u narednom periodu, jedina nedoumica koja je preostala vezana je za to da li će Akojon debitovati već u ponedeljak (20.30) u Sremskoj Mitrovici protiv ekipe Mega Leksa što će biti izuzetno važno gostovanje za Partizan u jurišu na što bolji plasman u regionalnom takmičenju ili će Grobari ipak morati da sačekaju naredni vikend kako bi pozdravili novo pojačanje njihovog tima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaDžoš Akojon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara