""
""

Alarm u Juventusu: Kreće ofanziva na Ramiresa posle teške povrede Markizija

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.03.15. | 19:37

Stara dama će morati ozbiljno da se pojača u veznom redu. Pogotovo što bi i Pol Pogba morao da napusti klub

Četverogodišnja dominacija u Italiji i konačan proboj u Ligi šampiona među najbolje timove Evrope su prava potvrda da je Juventus najozbiljniji klub u Italiji i koliko dobro je radilo rukovodstvo Stare dame. Ali, nad šampionom Italije se nadvija crno oblak slutnje da bi u sledeću sezonu mogao da uđe znatno oslabljen.

Izabrane vesti

Pola Pogbu će teško sačuvati, Karlos Tevez želi da se vrati u Boku Juniors, a danas su stigle i brutalne vesti da je Klaudio Markizio pokidao ligamente kolena i da mu sledi višemesečna pauza zbog koje neće biti spreman čak ni do početka sledeće sezone. Juve će morati da interveniše na fudbalskoj pijaci, a posebno će morati da se pozabavi osveženjem veznog reda s obzirom na moguć odlazak Pogbe i povredu Markizija.

Italijanski mediji pišu da je u Torinu upaljena crvena lampica i da je Juve već počeo da skenira tržište u potrazi za Markizijevom zamenom. Navodno je izbor pao na Čelsijevog vezistu Ramiresa. Brazilac je ispao iz startne postave Plavaca, Murinjo mu daje sve manju minutažu i jedan je od igrača koji su najbliži odlasku sa Stamford Bridža. I dalje drži cenu, tako da Čelsi neće imati ništa protiv da ga proda u slučaju da iz Torina stigne adekvatna ponuda.

Zagovornik dovođenja Ramiresa je Masimilijano Alegri koji je i od Karla Anćelotija dobio potrvdu da je Ramires pravo pojačanje, s obzirom da je aktuelni trener Reala doveo Brazilca u Čelsi iz Benfike. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARamiresPremijer ligaKlaudio MarkizioJuventusItalijaEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara