"Albanski navijači"
"Albanski navijači"

Albanci na putu za Beograd predvođeni bivšim pripadnikom OVK: Ne brinemo uopšte, ako hoće neka nas sve pohapse!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.10.14. | 11:05

"Očekujem da će biti oko 100 navijača iz naše grupe. Donećemo sa sobom crveno-crne majice i navijačke šalove", rekao je Albert Kastrati

Albanski navijači

Grupa albanskih navijača, na čelu sa nekadašnjim pripadnikom OVK Albertom Kastratijem prešla je granicu i krenula put Beograda na utakmicu sa Srbijom, pišu tamošnji mediji, a prenose Novosti.

Izabrane vesti

Da Albanaca već ima po našoj prestonici jasno je na osnovu pojedinih fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama, ali jasno je i da će oni, kao i ova organizovana grupa, teško doći do stadiona.
"Pošto se Fudbalski savez Albanije složio da navijači ne putuju organizovano na utakmicu sa Srbijom, sami smo se organizovali za kupovinu ulaznica u Beogradu. Očekujem da će biti oko 100 navijača iz naše grupe. Donećemo sa sobom crveno-crne majice i navijačke šalove. Ne brinemo uopšte, a ako hoće, neka nas hapse", izjavio je Kastrati za ESPN.

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoj Mirkov već je javno rekao da navijači Albanije definitivno neće moći da prisustvuju utakmici protiv Srbije u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kao i da će u suprotnom svaki pojedinac biti odstranjen i procesuiran u skladu sa zakonom.

Utakmica između Srbije i Albanije igra se večeras od 20.45 na stadionu Humskoj.

(FOTO: Action images)


tagovi

AlbanijaAlbert KastratiEvropaOVKreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara