"Dragan Mrđa "
"Dragan Mrđa "

Ale, ale, Mmrrrđa! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.07.15. | 14:41

Bivši srpski reprezentativac projektilom doprineo pobedi od 5:0. Omija hita ka Džej ligi

Dragan Mrđa

Slavu Dragana Stojkovića Piksija u zemlji izlazećeg sunca teško da će neko bilo kad dostići, ali Dragan Mrđa polako postaje omiljeni sin Ardije. Bivši srpski reprezentativac i golgeter Vojvodine i Crvene zvezde je naime zaslužio da mu navijači Omije skandiraju ime, iako - možete da pretpostavite - Japancima baš i nije lako da izgovore njegovo ime.

Izabrane vesti

Ali potrudili su se. Jer Mrđa im je dao razlog. U pobedi nad Gifuom od 5:0 postigao je treći gol na meču, svoj deveti ligaški u sezoni u kojoj Omije sigurnim korakom gazi ka promociji u Džej ligu. Posle 26 gola klub iz Saitame, predgrađa Tokija, ima 61 bod, čak 14 više od Džubila Ivate i 17 od Serezo Osake, prvog tima ispod crte koja znači i direktan plasman u elitu.

Do kraja sezone doduše ima još dosta da se igra, ali Omija blista. Nanizala je već pet pobeda, u poslednjih 11 kola osvojila je 30 od moguća 33 boda. Mrđa je najbolji strelac tima. Njegov poslednji gol, projektil posle dobre lopte u prazan prostor, možete da vidite na 1,16 sekundi od početka snimka. Ispod i oduševljenja navijača Omije i pomalo konfuzno izgovaranje prezimena Mrđa.


tagovi

Omijameđunarodni fudbalJapanDragan Mrđa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara