""
""

Ali Traore za MOZZART: I danas žalim zbog toga što nisam zaigrao za Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.15. | 14:05

"Kada sam čuo da ću doći u Beograd i igrati za Crvenu zvezdu, dobio sam košarkašku groznicu", rekao je francuski krilni centar

Francuski krilni centar Ali Traore dobro je poznat ljubiteljima košarke u Srbiji. Osim toga što ga mnogi znaju kao igrača koji uživa u svakom minutu provedenom na terenu, važi za pravog šoumena, ali i redovnog gosta Beograda. Da su se stvari malo drugačije odvije, možda bi početkom 2013. iskusni krilni centar postao stanovnik srpskog velegrada, ali i igrač Crvene zvezde.
"Jako sam tužan zato što nisam postao igrač Crvene zvezde. Izuzetno sam se radovao tome što ću zaigrati za tim. Kada sam čuo da ću doći u Beograd i igrati za Crvenu zvezdu, dobio sam košarkašku groznicu! Trebalo je da dođem i zaigram za tako veliki klub kao što je Crvena zvezda, a tu su i navijači, koji daju posebnu strast ovoj igri i klubu. Zaista je nesrećan slučaj što nisam mogao da dođem i zaigram za tim", prisetio se Ali Traore za MOZZART Sport.

Bez obzira na sve, kad god nađe vremena, on doputuje u Beograd.
"Ovde se osećam sjajno. Leto je, sve je puno prelepih devojaka, a-ha-ha. Kada me je moj agent, Miško Ražnatović, pozvao da dođem iskoristio sam malo slobodnog vremena da dođem u Beograd, odmorim i uživam, ali i budem deo spektakla koji se sprema u nedelju".

Izabrane vesti

Naredno pitanje nametnulo se samo - Beobasket Stars 2015 (nedelja, Kombank Arena, 20.00, TV Sportklub) obećava košarkašku zabavu koja će se dugo pamtiti.
"Biće sjajno, to obećavam. Čuo sam da će Arena biti krcata, da je podeljen ogroman broj karata, što me posebno raduje. Ja samo želim da svi zajedno uživamo, da napravimo jedan veliki šou i da na pravi način proslavimo 20 godina postojanja agencije Beobasket", poručio je Traore, a na pitanje koja će ekipa biti najjača odgovorio je:
"Moja ekipa - MOZZART, naravno!"

(FOTO: Branko Starčević)


tagovi

FK Crvena zvezdaBeobasket Stars 2015ali traore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara