"Eto"
"Eto"

Ana Baranka zadala novi udarac Etou: Kamerunac plaća 450.000 evra, plus 10.000 mesečno za ćerku Eni

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.04.15. | 20:17

„Pravda još nije zadovoljena pošto ne znam da li ću uopšte videti taj novac. Možda će uputiti još žalbi kako bi izbegao plaćanje", rekla je bivša supruga Etoa

EtoNoćna mora Samjuela Etoa zove se Ana Baranka. Bivša supruga napadača Sampdorije ustalasala je masu izjavom da Kamerunac nema 35, već 39 godina, a sada mu je zadala novi udarac. Baranka je dobila spor na sudu vezano za alimentaciju i Eto će morati da plati 450.000 evra, plus 10.000 evra mesečno za ćerku Eni koja sada ima 12 godina.
„Pravda još nije zadovoljena pošto ne znam da li ću uopšte videti taj novac. Možda će uputiti još žalbi kako bi izbegao plaćanje. Sve što želim je da se sastanem sa njim. Ovo je bitka za moju ćerku i njenu budućnost. Prestao je da plaća od februara. Da sam mu poručila preko medija ’daj novac’, onda bi verovatno svašta pisali o meni. Drago mi je što se završilo ovako“, rekla je Ana Baranka.

Bivša supruga Etoa ponovila je da je sve to radila zbog ćerke.
„Neće biti lako živeti mirno, ne znam da li će biti još žalbi. Sada će moja ćerka i ja doći malo do predaha. Još jednom želim da napomenem da se borim zbog novca. Moji advokati su me savetovali da tražim ne 10.000, već 30.000 evra mesečno“, dodala je Ana Baranka.    

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASamuel EtoSampdorijaItalijaEvropaAna Baranka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara