"Andrić"
"Andrić"

Andrić: Imao sam ponude klubova iz vrha Superlige, ali Portugalija ima sve što volim

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.06.16. | 18:00

"Fudbal je tamo dosta čvršći, ofanzivniji, baš kako meni odgovara", kaže Komnen za MOZZART Sport

AndrićKomnen Andrić samo je još jedan od mladih srpskih napadača koji će karijeru graditi kroz fudbal u Portugaliji. Doskorašnji mladi napadač OFK Beograda koj ije prošle sezone postigao sedam golova u šampionatu potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Belenensesom, timom koji je tim koji se bori za gornji deo tabele Primeire.

U  razgovoru za naš sajt Komnen je istakao da je prezadovoljan ovim transferom, da je imao i druge ponude, ali da je odabrao baš po svojoj meri.
Odlučio sam se za Portugaliju jer se tamo igra ofanzvan, agresivan, napadački fudbal. Znam da se i na treninzima igra sto posto, ali ja to volim, to mi odgovara i to je glavni razlog što idem u Belenenses. Imao sam ponude i nekih timova iz samog vrha Superlige, ali sada ne bih o imenima zbog poštovanja prema istim”, istakao je Andrić za naš sajt.

Izabrane vesti

Pri vaganju pomogli su mu saveti fudbalera koji su već igrali u Primeiri.
Konsultovao sam se sa Filipom Kneževićem koji je igrao u Gimaraešu, rekao mi je mnogo dobrih stvari. Takođe, čuo sam se i sa Markom Bakićem koji na moju veliku žalost neće igrati i sledeće sezone u Belenensesu, ali mi je rekao da je klub odličan, tačan, da nema problema ni u upravi, niti u igračkom kadru”.

Andrić i Mbođ

Kaže, ne plaši se brzog fudbala sa Pirineja.
Spreman sam, nisam pravio pauzu, spremao sam se jako i ne plašim se izazova. Tamo utakmice igraju oni koji su se najbolje pokažu na treningu tokom nedelje. Spreman sam na to. Ne plašim se izazova na terenu. Samo da nučim jezik koji ne znam i da me saigrači lepo private u biće sve kako treba. Brzo ću se navići”, kaže mladi napadač.

Andrić ističeda je priča oko transfera bila malo komplikovanija nego što je očekivao.
"Zadovoljan sam što se transfer realizovao. Belenenses me je kontaktirao pred kraj sezone, malo se odužilo sve, ali sam na kraju potpisao. Potpisali su me kao mladog igrača, na četiri godine, a ja ću dati sve od sebe da se izborim za mesto u postavi”, odlučan je Andrić.

Andrić ističe da nije mnogo posmatrao konkurenciju, ali da je se i ne plaši.
Nisam se bavio mnogo konkurencijom, nisu to neki posebno jaki igrači. Imaju jednog dobrog napadača, ali mislim da ću se izboriti", zaključio je Komnen.

Videćemo kako će se ovaj 21-godišnji napadač snaći u Portugaliji.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaPortugalKomnen AndrićEvropaBelenenses

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara