Andrija Luković opet nišani: Voždovac neće igrati na remi

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.19. | 17:04

Zmajevi idu u Lučane po tri boda

Jedno lice kod kuće, potpuno drugo u gostima. Za razliku od utakmica na krovu Tržnog centra „Stadion“, gde su savladali sva tri protivnika u dosadašnjem toku prolećnog dela prvenstva, fudbaleri Voždovca nikako da prorade na strani, pošto imaju dva poraza iz isto toliko pokušaja.

Možda je prilika da poprave učinak i dušunjaju se u plej-zonu u Lučanima, gde će im u nedelju od 18 časova rival biti Mladost.
Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je u polufinalu Kupa Srbije, čime je dokazala da poseduje odličan kvalitet. Mladost je među četiri najbolje ekipe u Srbiji. Odlično su Lučanci odradili prelazni rok, starosedeoci su dugo na okupu, u klubu je odličan trener koji ima kontinuitet rada. Naš jedini imeprativ je pobeda i ka tome ćemo stremiti. Ne pretimo nikome, ali idemo u Lučane po tri boda“, predočio je Dragan Aničić, šef stručnog štaba Voždovca.

Izabrane vesti

Jedan od njegovih aduta u Dragačevu mogao bi da bude Andrija Luković, jesenas je bio strelac odličnog gola iz slobodnog udarca protiv istog rivala, a minule sedmice blistao je protiv Partizana.
Idemo u goste neugodnoj ekipi Mladosti koja već godinama ima isti kostur ekipe, uz sjajna pojačanja. Posle trijumfa nad Partizanom idemo i u Lučane po pobedu, jer Voždovac nije ekipa koja će čuvati nerešen rezultat. Naš cilj je da u naredne četiri utakmice prikupimo što više bodova i osiguramo ulazak u plej-of. Nadam se da ću ponoviti sjajan pogodak iz prve polusezone, ali bitnije je da pobedimo, a manje bitno ko se upiše u listu strelaca“, skroman je vezni fudbaler Voždovca.

FOTO: MN Press


tagovi

fk voždovacAndrija LukovićDragan Aničić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara