"Vlade Androić"
"Vlade Androić"

Androić o meču sa crno-belima: Osećam leptiriće u stomaku, Partizan je moja druga kuća

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.11.13. | 15:38

"Imam dosta prijatelja u klubu ali utakmici prilazimo na isti način kao i svakoj drugoj", rekao je trener u stručnom štabu Željka Obradovića

Vlade AndroićKošarkaši Partizana u četvrtom kolu Evrolige dočekuju Fenerbahče Ulker jedini tim koji ima maksimalan učinak u okviru A grupe. Beograđani će pokušati da ekipi iz Istanbula prekinu seriju od jedanaest trijumfa, dok će gosti gledati da dođu do četvrte evroligaške pobede.

Trener u stručnom štabu Fenerbahčea i prvi saradnik Željka Obradovića, Vlade Androić priznaje da utakmica sa crno-belima ima malo drugačiju, emotivnu dimenziju.
"Kao bivši igrač Partizana i kao čoveku kome je Partizan druga kuća pred duel u Pioniru pomalo osećam leptiriće u stomaku", kaže za Androić za MOZZART Sport i dodaje:
"Imam dosta prijatelja u klubu ali utakmici prilazimo na isti način kao i svakoj drugoj".

Izabrane vesti

Mnogobrojna publika će vas sigurno burno pozdraviti ali tokom utakmice neće biti popusta. 
"Gostujućim sastavima je teško da igraju u Pioniru i niko ne dolazi kao favorit već su šanse 50:50. Svesni smo kvaliteta Partizana, znamo i za mane, koje su pre svega u manjem fondu igrača. Kvalitet domaćih košarkaša nije sporan. Naša serija pobeda ne znači puno već je samo interesantna zbog malog broja treninga koje smo pre starta sezone odradili. Nadam se da seriju nećemo prekinuti u Pioniru".

Ipak, derbi grupe A igra se u Barseloni, gde katalonski gigant dočekuje moskovski CSKA. 
"Utakmica je bitna za oba tima, možda je bitnija za domaćina i možda će neka od dve ekipe posle meča dobro razmišljati o ukupnom plasmanu. Što se nas tiče trenutno smo u poziciji da ne  gledamo u druge", zaključio je Androić.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

EvroligaEvropaFenerbahče BekoFK PartizanSrbijaTurskaVlade Androić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara