Anri hoće! Počeli pregovori...

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.08.18. | 15:45

Slavni Francuz na pragu prvog samostalnog trenerskog angažmana

Hoće Bordo, hoće i Tjeri Anri! Slavni francuski klub je u pregovorima sa još slavnijim francuskim napadačem oko njegovog dolaska na poziciju šefa stručnog štaba.

Bordo je nedavno suspendovao aktuelnog trenera Gustava Pojeta zbog teških kritika koje je izrekao na račun uprave kluba. Temperamentni Urugvajac je nazvao sramotnom odluku kluba da proda napadača Gaetana Labora u Monpelje bez njegovog znanja. Uprava ga je zbog toga suspendovala na nedelju dana, a očigledno mu i pripremila otkaz.

Izabrane vesti

Izgleda da je suspenzija samo prelazno rešenje dok Bordo ne nađe novog trenera. Anri je prva meta i pregovori su već počeli. Anri je slobodan u izboru novog posla pošto mu je istekao ugovor sa FS Belgije gde je bio pomoćnik selektoru Robertu Martinezu. Belgijanci mu nude novi dvogodišnji ugovor, ali on želi da započne samostalnu karijeru.
„Da. On želi da bude trener. Inteligentan je i ima kvalitet za taj posao. Ključno pitanje je da li je maksimalno spreman da podnese neke žrtve u životu kako bi bio uspešan trener“, otkrio je Anrijev trenerski otac Arsen Venger.

Bordo je uspostavio kontakte sa Anrijem i trenutno su pregovori u početnoj fazi. Ako se ne dogovore sa legenadrnim napadačem, Žirondinci će se okrenuti Loranu Blanu, Remiju Gardu ili Jirgenu Klisnmanu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tjeri Anri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara