"Tjeri Anri"
"Tjeri Anri"

Anri napustio Njujork, nagovestio povratak u Arsenal?

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.12.14. | 17:01

Francuz je naglasio da će ostati u svetu fudbala

Tjeri AnriLegendarni napadač Tjeri Anri saopštio je danas da je napustio ekipu ekipu Njujork Red Bulsa, člana američke MLS lige.

Anri je dres Njujorka nosio četiri i po sezone, a prošlog meseca odlučio je ne produži ugovor.
„Uživao sam tokom četiri i po godine, želim da zahvalim svima koji su mi to omogućili - trenerima, saigračima, navijačima i vlasniku kluba, čija su me vizija i strast doveli u ovaj divan grad. Posebno hvala navijačima Red Bula, bili su uz tim i u dobru i u zlu, po sunci, kiši i snegu“, navodi se u saopštenju Anrija, dva dana nakon poraza u finalu istočne konferencije od Nju Inglanda.

Izabrane vesti

Odluku o nastavku karijere 37-godišnji fudbaler doneće u narednih nekoliko nedelja, ali samo nekoliko minuta pošto je saopštio da napušta američku ekipu Francuz je stavio fotografiju Emirata na svoj zvaničan Fejsbuk profil. Pošto je u intervjuu francuskom Lekipu otkrio da će ostati u svetu fudbala sugeriše se da bi mogao da dobije trenersku funkciju u Londonu.

Anri je igrao za Monako, Juventus, Arsenal i Barselonu, a najviše uspeha imao je u dresu Tobdžija za koje je od 1999. do 2007. godine na 369 meča postigao rekordnih 226 golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropameđunarodni fudbalNjujork Red BulsPremijer ligaTjeri Anri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara