""
""

APOEL obara kruške, Apolon troši kredit, AEL kvari prosek!

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.18. | 10:02

Omonija efikasna na pet poslednjih utakmica

Neke serije mogle bi da se prekinu u okviru zaostalih mečeva drugog kola prvenstva Kipra. AEL je vezao 12 mečeva u ligi bez neuspeha, Omonija je vezala četiri pobede, Apolon nije poražen u šampionatu ove sezone, dok APOEL očigledno rešio da svima pokaže ko je gazda i da su sitni kiksevi iz prve faze prošlost.

Izabrane vesti

"Večiti" šampion iz Nikozije više je nego surov u poslednje vreme. Doksa je u prošloj rundi deklasirana sa 8:0, pre nje Alki, Aris, Anortozis... Svi su padali kao kruške. Pritom, APOEL je zabeležio sedam vezanih pobeda na domaćem terenu. Danas mu u goste dolazi AEL, koji žestoko kvari prosek pogodaka u prvenstvu. Naime, na mečevima tima iz Limasola pada najmanje golova, tek 1,58 po utakmici, dok je APOELA čak 3,44. Isti rivali igrali su pre mesec dana na terenu AEL-a, i odigrali susret u kome su mreže mirovale.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:30 5271 KIP 1 Apoel Nicosia - Ael Limassol kmb 1&2-4 2,20
Sre 19:00 5263 KIP 1 Apollon Lim. - Omonia tgg gg 1,67

U drugom meču dana neporaženi Apolon ima posla sa Omonijom. Begunci se muče u poslednje vreme, sve češće remiziraju i prosipaju teško stečeni kredit u borbi za titulu prvaka zemlje. Pre tri dana Anortozis je odneo bod, a mogao je ceo plen. Omonija je prilično efikasna proteklih sedmica, pa je od polovine decembra minule godine i upravo poraza od Apolona, odigrala pet utakmica na kojima je postizala jednom dva i četiri puta po tri gola na meču. Zanimljivo je i da je Omonija igrala GG na osam od prethodnih deset gostovanja.

KIPAR 1 - ZAOSTALI MEČEVI 2. KOLA

Sreda
16.30: (1,67) APOEL (3,50) AEL (5,00)
19.00: (1,60) Apolon (3,70) Omonija (5,40)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

AEL LimasolAPOELApolon LimasolEvropaKiparmeđunarodni fudbalOmonijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara