""
""

Arsenal jedva nerešeno sa Lansom, Čembrlen savršenim lobom popravio utisak (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.07.16. | 22:40

Arsen Venger je izmešao sastav, ali to nikako ne može da posluži kao opravdanje za loše igre Tobdžija

Nešto mora da se menja na Emirejtsu dok još ima vremena. Pod hitno! Dugo su u Arsenalu najavljivali transfer bombe, a od značajnih pojačanja stigao je samo Granit Džaka. I Tobdžije su tome zamalo platile ceh. Istina, Arsen Venger je promešao karte i dao šansu igračima iz drugog plana i pojedincima iz podmlatka, ali to nikako ne sme da posluži kao opravdanje jer je Arsenal jedva izborio remi sa Lansom - 1:1.

Venger je i dalje bez igrača koji su nastupali na nedavno završenom Evropskom prvenstvu. Priliku su tako dobili Kalum Čembers, Matje Debiši, Mohamed Elneni, Frensis Kokelan Tio Volkot. Na golu je bio Martinez (23), dok su u polju pokušali da zasijaju vezista Džef Rejn-Adelajd (18) i napadači Aleks Ajvobi (20) i Čuba Akpom (20). Ali, sve je ostalo samo na pokušaju.

Izabrane vesti

Na početku utakmice razmenjena je paljba. Prvo je u trećem minutu Akpom pucao u golmana, a minut kasnije Zubir preko gola. Dominirao je Arsenal u posedu lopte, ali to je otprilike sve što su Vengerovi izabranici prikazali. Matijas Otre je ozbiljnije ugrozio Martineza u 10. minutu. Tobdžije očigledno nisu ozbiljno shvatile njegovu pretnju, pošto je u 38. minutu bio uspešniji za vođstvo francuskog kluba.

Izjednačenje Tobdžijama doneo je Aleks-Okslejd Čembrlen savršenim lobom u 81. minutu.  Čisto da ne ostane previše gorak ukus u ustima Arsenalovih navijača. Pošto je već dovoljno gorak zbog neispunjenih obećanja u vezi sa pojačanjima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLiga 1LansFrancuskaEvropaEngleskaArsenalAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara