""
""

Arsenal krenuo, Venger lansirao gol-mašinu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.15. | 16:33

Tobdžije pobedile 4:0 u prvom prijateljskom meču, tinejdžer upisao het-trik

Premijerligaši polako hvataju zalet, krenuo je i Arsenal. Londonske Tpbdžije su na turneji po Aziji odigrale prvi prijateljski meč u sezoni i deklasirale su Singapur XI, sačinjen od najboljih igrača singapurske lige.

Izabrane vesti

Bez nekolicine najbolji igrača, Vengerova četa je skromnim Azijatima očitala lekciju i prlasirala se u finale turnira gde će igrati protiv Evertona. Iako su izostali Aleksis Sančez, Žiru, Koščelni, Kazorla, Ozil, Ramzi, Velbek i kompanija, Arsenal nije imao problema sa Singapurcima.

Meč je obeležio 19-godišnji napadač Čuba Akpom. Momak koji je prethodnih godinu dana proveo na pozajmicama u Brentfordu, Koventriju i Notingem Forsetu je postigao tri gola, a jedan pogodak je dodao Džek Vilšir.

Mladi Akpom je tako nagovestio Arsenu Vengeru da poseduje poterncijal zbog kojeg francuski stručnjak možda i neće morati da kupuje napadača ovog leta. Inače za Tobždije je debitovao 19-godišnji Aleks Ivobi koji jer nećak čuvenog Džej-Džej Okoče. 

Arsenal: Martinez (od 46. Ščensni) - Debiši (od 72. Beljerin), Mertezaker, Gabrijel Paulista, Monreal - Flamini (od 64. Vilok), Kokelan, Vilšir (od 64. Krouli) - Okslejd-Čemberlen (od 64. Zelalem), Ivobi (od 72. Toral), Akpom

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaČuba AkpomArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara