""
""

Arsenal postao usputna stanica za Mančester – Siti dovodi Sanju

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.05.14. | 13:44

Engleski mediji tvrde da je Francuz sve ugovorio sa Građanima i da će za tri godine zaraditi 23.088.000 evra

Četvorica fudbalera su već ujela za srce navijače Arsenala prelaskom u Mančester Siti – Adebajor, Nasri, Kolo Ture i Kliši, a sada će im se pridružiti Bakari Sanja.

Francuski desni bek nije potpisao novi ugovor sa klubom iz Londona pa će bez obeštećenja napustiti Emirate, a ugledni engleski list Gardijan tvrdi da će fudbaler Tobdžija postati Građanin, kao i da će u Mančesteru zarađivati neverovatnih 148.000 evra nedeljno, što znači da će po isteku trogodišnjeg ugovora biti bogatiji za 23.088.000 evra!

Izabrane vesti

Sanja je Arsenalu tražio deset miliona po sezoni, a i da mu klub organizuje oproštajnu utakmicu, pritom bi Francuzu sledovao i ukupan prihod tog meča. Izgleda da nije bilo dovoljno ni to što je londonski klub konačno osvojio trofej.

Mančester Siti je kažnjen od strane UEFA pa će u sledećem prelaznom roku moći da potroši „samo“ 60.000.000 evra te mu je Sanjina izdaja i te kako dobrodošla.

Engleski mediji tvrde da je Manuel Pelegrini zainteresovan samo za još dvojicu igrača Porta - Fernanda i Elijakima Mangalu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMangalaMančester SitiEvropaEngleskaBakari SanjaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara