""
""

Arsenalova osveta Romi: Džek, možeš samo u Bornmut i to za 2.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.16. | 18:00

Engleski reprezentativac do večeri i zvanično na jugu Engleske

Obećao je Ediju Hauu odgovor u sredu ujutru, ali se zbog interesovanja Rome posao otegao do kasnog popodneva. Sve je završeno - Džek Vilšer će narednih godinu dana igrati kao pozajmljen igrač u Bornmutu.

Izabrane vesti

Fudbaler je trenutno na putu ka jugu Engleske gde će tokom večeri proći lekarske preglede i potpisati jednogodišnji ugovor sa Trešnjicama. Dogovoreni su svi uslovi. Bornmut će za jednogodišnju pozajmicu platiti Arsenalu 2.400.000 evra, a prihvatili su na sebe i da finansiraju celu nedeljnu platu Vilšera od 94.000 evra. 

A lako je moglo da se desi da bude suprotno, pa da nekadašnji reprezentativac Engleske završi u Romi. Presudio je Arsenal, koji mu je zabranio odlazak u Rim i to iz osvete jer ih je Vučica letos preveslala prilikom pokušaja da započnu pregovore sa Grkom Kostasom Manolasom.

Roma im nije sredinom jula dozvolila da kontaktiraju sa Grkom, a danas je dobila hladnu osvetu u vidu odbijanja zvanične ponude za Vilšera. Čak se i Englez lako dogovorio sa Vučicom, izaslanik Rome Franko Baldini se sastao sa agentima fudbalera oko podneva, ali nije vredelo - Arsenal je pokvario posao.

Vezisti nije preostalo ništa drugo nego da pođe ka Bornmutu, jer je tokom popodneva i Kristal Palasa digao ruke od njegovog angažovanja. Alan Pardju je rešio da se okrene drugim opcijama, tako da ćemo tokom večeri dobiti i zvaničnu potvrdu transfera Džeka Vilšera u Bornmut.

Svakako top pojačanje za Trešnjice.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

TransferiPremijer ligaletnji prelazni rok 2016ItalijaEngleskaDžek VilšerArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara