"Isko i Geret Bejl"
"Isko i Geret Bejl"

AS TVRDI: Real predstavlja Bejla i Iska u julu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.13. | 15:35

Kraljevski klub ubrzanim ritmom pregovara sa superzvezdama evropskog fudbala, a očekuje se i dolazak Edisona Kavanija po okončanju ova dva posla

Isko i Geret BejlIako još uvek nema krajnjih naznaka da bi Geret Bejl i Isko mogli da stignu u Real, predsednik Kraljevskog kluba, Florentino Perez uverava navijače da ne moraju da brinu i da će tandem biti predstavljen već početkom jula. Tada se očekuje i dolazak Karla Anćelotija, pa možemo slobodno reći da će jul isključivo biti rezervisan za dešavanja u klubu iz prestonice Španije.

Španski dnevni list “As“ tvrdi da uprava Reala vodi intenzivne pregovore oko dovođenja pomenutog tandema, s tim što bi transfer Iska mogao da koči jedino Kaka, koji igra na istoj poziciji kao mladi Španac, tako da će Perez i kompanija prvo morati da pronađu Brazilcu novu sredinu pa tek onda da se fokusiraju na plejmejkera Malage.

Izabrane vesti

U slučaju Gereta Bejla postoji začkoljica oko sume novca koju Real treba da uplati Totenhemu, jer Pevci ne žele da izgube svog najboljeg igrača pošto-poto, ali “As“ tvrdi da će dva kluba na kraju postići dogovor, za sumu ne manju od 80 miliona evra.

Po finaliziranju ova dva posla očekuje se i da Edison Kavani potpiše ugovor, čime bi klub iz Madrida rešio sva pitanja u navali.

Šta reći – trio fantastiko stiže!

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Edison KavaniEvropaFlorentino PerezGeret BejlIsko AlarkonKakaKarlo AnćelotiPrimeraReal MadridŠpanijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara