""
""

Atletiko već ima dva pojačanja iz Porta i Sautemptona za narednu sezonu i ne mora da ih plaća

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.04.15. | 21:55

Direktor madridskog kluba Hose Luis Kaminero potvrdio da će Jorgnadžije na kraju sezone vratiti Olivera Toresa i Tobija Aldervirelda sa pozajmica

Posle odlaska velikog broja igrača iz šampionske generacije prošlog leta, Atletiko Madrid je ipak uspeo da pametnim kupovinama sačuva rejting i ostane u vrhu španskog i evropskog fudbala.

Izabrane vesti

Madriđani već razmišljaju i o prelaznom roku za sledeće leto, a dva imena su već podvučena kao sigurna pojačanja. Tačnije, reč je o povratnicima u klub sa pozajmica.
„Sa pažnjom pratimo igrače koje smo pozajmili drugim klubovima. Ono što je sigurno je da ćemo vratiti Tobija Aldervirelda iz Sautemptona i Olivera Toresa iz Porta. Na njih računamo za sledeću sezonu. Kada pozajmice istekmnu 30. juna videćemo šta ćemo sa Insuom i Baptistom iz Rajo Valjekana, Tomasom iz Almerije i Borhom Bastonom iz Saragose“, rekao je sportski direktor Jorgandžija, Hoze Luis Kaminero.

Tobi Aldervireld je došao u Atletiko pretprošlog leta iz Ajaksa, ali nije uspeo da se izbori za minutažu pored Godina i Mirande i prosleđen je Sautemptonu na godinu dana gde se brzo ustalio u prvoj postavi ostavio odličan utisak.

Što se Toresa tiče, on je fudbalski biser o kojem se priča već dugo vremena i ustupljen je Portu na godinu dana bez klauzule o pravu otkrupa ugovora. Iako ima samo 20 godina ostavio je fenomenalan utisak u dresu portugalskih Zmajeva gde se izborio za mesto u startnih 11 uprkos žestokoj konkurenciji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tobi AlderveireldŠpanijaSautemptonPrimeraPremijer ligaPortoOliver ToresEvropaEngleskaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara