"Old Traford"
"Old Traford"

Đavolja ofanziva – 50.000.000 za Bejnsa i Hereru

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.13. | 10:11

Vlasnici Mančester junajteda shvatili da ovako više ne može

Old TrafordDa li zbog odlaska ser Aleksa Fergusona ili jednostavno zbog mršavog igračkog kadra koji je nasledio Dejvid Mojes tek početak sezone Mančester junajteda ne obećava, pa Uprava mora da dela. Vodeći britanski listovi navode da je porodica Glejzer zato rešila da se isrpsi u zimskom prelaznom roku i nadoknadi letos propušteno.

Naime, Tajms, Independent i Gardijan navode da će trener Dejvid Mojes dobiti 50.000.000 funti na raspolaganje kako bi na Old Traford konačno doveo davnašnje želje – beka Evertona Lejtona Bejnsa i vezistu Atletik Bilbaa Andera Hereru.

Izabrane vesti

Mojes je pomenuti dvojac želeo još letos, ali se transferi nisu obistinili. Krivica je, prema nekim mišljenjima, i na upravi Junajteda, koja nije od Evertona otkupila Mojesov ugovor čim je objavila da će baš on naslediti ser Aleksa što bi novom šefu struke dalo dodatna 52 dana da se bolje pripremi za prelazni rok.

Bilo kako bilo, jasno je da su u Mančesteru pojačanja preko potrebna, a ostaje nam samo da sačekamo i vidimo da li će Old Traford procvetati kad mu vreme nije – tokom zime.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ander HereraDejvid MojesEngleskaEvropaGlejzerLejton BejnsPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara