""
""

Azar: Znao sam da neću uspeti u Čelsiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.16. | 21:37

„Čelsi voli da kupuje mlade fudbalere i potom da ih sporo lansira u prvi tim. Verovatno se sada kaju zbog De Brujinea i Lukakua", kaže Torgan

Dok njegov brat Eden briljira u Čelsiju, mlađi od braće Azar, Torgan, odabrao je malo drugačiji put, da preko Bundeslige i dresa Menhengladbaha izgradi karijeru.

Izabrane vesti

Sjajni ofanzivac Koltova zanimljivo posmatra period otkako je 2015. godine napustio Čelsi i preselio se u Nemačku. Kaže da nikada nije gajio iluziju da će postatiprvotimac Plavaca.
„Znao sam da neću ostati u Čelsiju kada sam potpisao ugovor sa tim klubom. Bila je to lepa prilika za mene da pređem u veliki klub, ali sam znao da mi je potrebna regularna minutaža kako bih pokazao šta umem“, istakao je Azar u intervjuu za belgijski list Het Niusblad.  

Potom je dodatno objasnio svoje mišljenje.
„Čelsi voli da kupuje mlade fudbalere i potom da ih sporo lansira u prvi tim. Mladići poput Kevina de Brujinea, Čarlija Musonde ili Romelua Luakakua su svi bili primorani da odu na pozajmicu jer je u takvim godinama minutaža najvažnija. Ko zna, možda u Čelsiju sada žale zbog odluke da ne daju šansu De Brujineu i Lukakuu“, zaključio je Torgan Azar.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiNemackaPremijer ligaTorgan Azar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara