""
""

Bajer dobio dva pojačanja za finiš sezone - drugi najskuplji igrač u istoriji kluba i nemački reprezentativac opet na terenu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.03.16. | 16:39

Sa njih dvojicom u timu Leverkuzen deluje nikad moćnije

Pripremite se za potpuno novi Leverkuzen u finišu sezone! Ekipa Rodžera Šmita dobija dva kapitalna pojačanja u borbi za Ligu šampiona - na teren se vraćaju Čileanac Čarls Arangiz, drugi najskuplji fudbaler u istoriji kluba i nemački reprezentativac Lars Bender!

Izabrane vesti

Arangiz se proslavio na prošlogodišnjem Kopa Amerika i potpisao za Bajer u transferu teškom 13.000.000 evra (samo je Čalhanoglu skuplji od njega, 14.500.000), ali nije odigrao još nijedan meč za Aspirindžije pošto je pokidao ahilovu tetivu 20. avgusta prošle godine i od tada je van terena, što će reći ukupno 225 dana. Lars Bender povredio se u utakmici kupa u oktobru protiv Viktorije iz Kelna posle čega je morao da operaciju i višemesečnu pauzu. 

Došlo je vreme da njih dvojica konačno zaigraju. To je potvrdio i trener Šmit:
"Odlučili smo da ih uvrstimo u tim nakon jučerašnjeg treninga, spremni su".

Sa dvojicom sjajnih vezista u ekipi i onim što Bajer već ima na raspolaganju (Čalhanoglu, Belarabi, Kramer, Čičarito, Kisling...) nema sumnje da će ovaj tim biti možda i glavni kandidat za treće mesto i direktan plasman u Ligu šampiona, bez obzira što Herta, koja trenutno drži treću poziciju, ima šest bodova viška. 

Leverkuzen svoju utakmicu 28. kola igra u petak od 20 sati protiv Volfzburga na Baj areni.

(foto: Action Images)


tagovi

NemackaLars BenderEvropačarls arangizBundesligaBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara