Bajern gradi novu okosnicu tima: Gnabri do 2023. godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.19. | 11:30

Mladi ofanzivni vezista produžio saradnju sa Bavarcima

Smena generacija u Bajernu je odavno počela, a jedan od igrača koji bi trebalo da bude nosilac i igre minhenskog kluba u narednim godinama je Serž Gnabri. Mladi ofanzivni vezista danas je potpisao novi ugovor do juna 2023. godine, jer mu je prethodni isticao tri godine ranije i više nije smelo da se čeka.

Gnabri je već ove sezone pokazao da je igrač u koga vredi ulagati u predstojećem periodu.
"
Srećni smo što smo Serža vezali dugoročno uz klub. Napravio je veliki iskorak u prvoj sezoni, on je jedan od naših najboljih mladih igrača i verujem da ćemo uživati gledajući ga na terenu", poručio je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Izabrane vesti

Gnabri je dao osam golova na 29 takmičarskih utakmica, a za reprezentaciju Nemačke dao je četiri gola u dosadašnjih pet nastupa.
"Osećam se vrlo dobor ovde, izuzetno mi je zabavno. Naravno, nadam se titulama i sjajnim trenucima. Očekujem dobru budućnost s Bajernom. Trenutno sam zadovoljan sobom, ali znam da imam potencijal i potrebu da se još više razvijam", rekao je Gnabri.

Bajern je Gnabrija doveo u julu 2017. godine iz Verdera za 8.000.000 evra, a eksploziju u igračkom razvoju doživeo je prošle sezone na pozajmici u dresu Hofenhajma.

Foto: Screen shot


tagovi

Serž Gnabri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara