""
""

Bakari Sanja ponuđen najgorem timu Evrope!

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.18. | 12:54

Hoće ljudi da ga provere...

Došlo je dotle da jedan od dugovečnijih bekova u istoriji Premijer lige ne može da nađe klub. I da sam sebe preporučuje trenutno najgoroj ekipi Liga petica. Bakari Sanja, bivši reprezentativac Francuske, ponuđen je Beneventu, davljeniku u Seriji A.

Otkako mu je letos istekao ugovor sa Mančester Sitijem, Sanja nema klub. Njegovi agenti su ga, između ostalog, preporučili ponudili Vešticama, međutim, Uprava kluba iz Kampanje je obazriva. Suštinski, nema ništa protiv da 35-godišnji desni bek dođe, ali najpre na probu, kako bi se na licu mesta uverili u kakvom je stanju i da li može odmah da pomogne ekipi u borbi za opstanak, s obzirom da je poslednji takmičarski meč odigrao još 21. maja 2017. protiv Votforda.

Izabrane vesti

Razumljiva je otuda želja Beneventa za proverom, ali nema sumnje da bi im Bakari Sanja, posle sedam sezona u dresu Arsenala i još tri u Mančester Sitiju - ukupno 353 utakmice uprvenstvu Engleske - i te kako bio od koristi. Da je neko, na primer, pre tri godine rekao da postoji mogućnost da zaigra za Veštice verovatno bi svi odmahnuli rukom. Ovako...

(FOTO: Action images)


tagovi

TransferiSerija AItalijaEvropaBakari Sanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara