Mario Baloteli (©Reuters)
Mario Baloteli (©Reuters)

Baloteli uporedio Bajdena i Putina, pa morao da se izvinjava (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.01.24. | 14:39

Italijanova objava na Instagramu podigla veliku prašinu

Fudbaler Adane Demir Mario Baloteli, koji već duže vreme ne igra zbog povrede, izazvao je međunarodan skandal objavom na Instagramu. Tolike kritike je trpeo, da je posle samo nekoliko sati morao da obriše objavu i da se potom javno izvini.

(1,17) Fenerbahče (7,50) Ankaragudžu (16,0)

Izabrane vesti

Naime, Baloteli je u nedelju u prepodnevnim časovima okačio snimak predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena i predsednika Rusije Vladimira Putina sa sahrana. Na snimku se vidi kako je Bajden gledao na sat, verovatno razmišljajući u sebi kako se čitava ceremonija odužila, a potom i Putin, koji je maksimalno ispoštovao proceduru uprkos lošem vremenu.

Snimak, koji možete pogledati klikom OVDE propratio je natpis „razlika“ i zastave Rusije i SAD.

Italijan je zbog te objave naišao na žestoke kritike. Tolike da je ubrzo morao da obriše snimak.

Nije ništa političko, samo odavanje počasti poginulim ljudima, Prestanite da vrištite i razumite moj ugao gledanja“, napisao je Baloteli na društvenim mrežama.

Ovaj 33-godišnji fudbaler je prešao u turskog prvoligaša sredinom septembra prošle godine, ali pre povrede kolena je uspeo da sakupi samo pet nastupa i postigne tri pogotka. Od sredine novembra je na bolovanju. Prethodno je Baloteli igrao za Inter, Mančester Siti, Milan, Liverpul, Nicu, Olimpik Marselj, Brešu, Moncu i Sion.


tagovi

EXTRA TIMEMario BaloteliVladimir Putin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara