Zoran Tošić
Zoran Tošić

Bambi Tošić ne igra protiv Litvanaca: U napadu Partizana Gomeš – Ivanović

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.07.18. | 20:19

U konkurenciji, možda, i Ognjen Ožegović

Poraz u Surdulici nije jedina muka za Miroslava Đukića. Osim ne baš velese atmosfere posle pada na prvenstvenoj premijeri, trener Partizana suočen je i sa kadrovskim problemima, jer je u utorak posle podne potvrđeno da je iz stroja ispao Zoran Bambi Tošić.

Nekadašnjem reprezentativcu je na stadionu Radnika stradalo koleno, u poslednja dva dana je podvrgnut terapijama i sigurno neće biti u konkurenciji za duel s Trakakijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Popularni Bambi mora da miruje i tek u petak biće odrađen drugi snimak posle kog će se znati kolika ga pauza očekuje.

Izabrane vesti

S druge strane, iako je Ognjenu Ožegoviću propisano mirovanje u periodu od 48 do 72 sata posle potresa mozga u Surdulici, postoji mogućnost da se nekadašnji napadač Čukaričkog nađe u kombinaciji za meč. Opet, imajući u vidu moguće rizike očekuje se da Ožegović počne s klupe. Pogotovo što sve ukazuje da će partner Rikardu Gomešu u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj 1 biti Đorđe Ivanović, kao što je bio slučaj na prvenstvenoj premijeri.

Uprkos suženom kadru, u Partizanu veruju u uspeh.
Očekivanja su velika, kao i uvek kad igramo pred našim navijačima. Svesni smo dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana. Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim i mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih. Uz to imamo dosta novi igrača što zahteva vreme da se ekipa uigra. Želim da pozovem navijače da dođu u što većem broju, njihova podrška nam mnogo znači“, pojasnio je Saša Zdjelar, koji bi trebalo da igra u paru sa Danilom Pantićem na pozicijama zadnjih veznih.

Ulaznice za duel Partizan – Trakai koštaju 400 za južnu, 600 za bočne delove istočne i zapadne, a 800 za centralna mesta na tribinama.

FOTO: Star sport


tagovi

Zoran TošićOgnjen Ožegović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara