Barela je apsolutni hit, Klop bacio udicu tešku 35.000.000 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.09.18. | 15:41

Kaljari trlja ruke...

Kaljari ima mladu zvezdu od koje će uskoro napuniti kasu do vrha i obezbediti miran život bar u narednih nekoliko godina. Ime Nikoloa Barele ne pominje se prvi put kao udarna vest u svetskim medijima, ali sada je interes za ovog 21-godišnjeg momka postao i internacionalan, pošto se navodno u trku sa Juventusom, Interom, Milanom, Romom...uključio i Liverpul. 

Iza Barele su sjajne partije prethodnih meseci u dresu kluba iz njegovog rodnog grada. Momak koji igra na poziciji centralnog veziste čak je zapao za oko i Robertu Mančiniju. Ovaj ga je pozvao za prethodne reprezentativne akcije, ali debi se još nije dogodio. Kažu u Italiji, to je samo pitanje trenutka. Kaljari je imao dosta ponuda u januaru, no igrač je odlučio da ostane i produžio je ugovor.
"Osećam se sjajno, igram u svom gradu. Odbacili smo sve ponude za sada, nismo ih ni razmatrali", kazao je nedavno Barela

Izabrane vesti

Juventus je navodno bio najkonkretniji kada se interesovao za Barelu. Govorilo se da je Stara dama spremna da ponudi klubu sa Sardinije čitavih 30.000.000 evra, a ni Inter nije ostao imun. Prvi put posle letnje pijace mladi Italijan povezuje se i sa jednim klubom van Italije. Radi se o Liverpulu. Kalčomerkato javlja, a gotovo svi engleski mediji prenose tu informaciju. Jirgen Klop je, kako pišu, spreman da podigne cifru na 35.000.000.  

Ono što posebno fascinira Engleze jesu pohvale koje je Nikolo Barela dobio od Andree Pirla...
"Zaista sam uživao gledajući ga protiv Milana. On je već sada jedan od najboljih igrača u Italije, a to znači da treba da igra i u reprezentaciji", kazao je legendarni as Rosonera. 

 


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Nikolo Barela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara