"Metju, Humels, Markinjos i Fertongen"
"Metju, Humels, Markinjos i Fertongen"

Barselona sada pojačava defanzivu: Prve opcije su Markinjos i Matje, na radaru su Humels i Fertongen (ANKETA)

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.07.14. | 11:00

Katalonski gigant želi da što pre kompletira tim za narednu sezonu

Metju, Humels, Markinjos i FertongenIvan Rakitić, Mark-Andre ter Štegen, Klaudio Bravo, Luis Suarez... To je lista pojačanja Barselone za narednu sezonu, ali tu definitivno nije kraj. Trener Luis Enrike je posle dvojice golmana, kreativnog veziste i centarfora spreman da dovede i defanzivni tandem, čime bi trebalo da se sklope sve kockice.

Na meti su, kao što se prethodnih nedelja i pisalo, Markinjos iz Pari Sen Žermena i štoper bek Valensije, Žeremi Matje, koji se takođe snalazi i na poziciji levog beka. Međutim, prema saznanjima Mundo Deportiva, Enrike sve više pogled usmerava ka tandemu Humels – Fertongen.

Izabrane vesti

Sportski direktor katalonskog giganta Andoni Zubizareta trebalo bi uskoro da krene put Dortmunda i Londona, kako bi sa Milionerima i Totenhemom započeo pregovore, a ističe se da Barsa neće štedeti novac kako bi kaparisala dvojicu defanzivaca.

Dodaje se i da će samo za Humelsa Barselona morati da izdvoji minimum 25.000.000 evra, s tim da je u trci za potpis stamenog štopera i Mančester junajted, dok će cena belgijskog štopera, koji se baš kao i Matje odlično snalazi i po levoj strani, porasti posle odličnih partija na Mundijalu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaŽeremi MetjuValensijatransferi2014ŠpanijaPrimeraPari Sen ŽermenPremijer ligaMarkinjosJan FertongenLiga 1FrancuskaEvropaEngleskaBorusija DortmundMats Humels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara