""
""

Barsino pojačanje od stakla

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.11.14. | 10:28

Tomas Vermalen opet obnovio povredu i moraće da sačeka na debi u dresu Katalonaca

Verovatno da prošlog leta niko nije mogao da pretpostavi ovakav rasplet događaja kada je Tomas Vermalen potpisao ugovor za Barselonu. Andoni Zubizareta ga je predstavio kao veliko pojačanje, međutim do danas belgijski defanzivac nije odigrao ni minut, a glavni  razlog za to su povrede nekadašnjeg kapitena Arsenala. Poslednje informacije govore da će se ove muke nastaviti i ubuduće, da Belgijanac neće nastupiti protiv APOEL-a, a pominje se i mogućnost da ode pod nož.

Izabrane vesti

Tomas Vermalen zaista nema sreće! Bivša uzdanica Arsena Vengera od kada je došao na Nou Kamp nikako da se reši povreda i zauzme mesto u timu. U Kataloniju je došao sa malim problemom sa tetivom, koji je ubrzo saniran i samim tim Vermalen je počeo da trenira sa ekipom i sve je ličilo na to da Belgijanac ide pravim putem. Međutim, Vermalen je obnovio povredu i nastavio svoju agoniju. Još se ne zna do kada će mečeve pratiti sa tribina. Postoje predviđanja da će se naći na klupi  trećeg decembra protiv Ueske, a sigurno je da će propustiti gostovanje na Kipru gde Barsa gostuje u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona. Takođe, izvori bliski Kataloncima nagoveštavaju da bi Vermalen u slučaju sporijeg oporavka mogao da bude i operisan, što bi dodatno produžilo njegovo odsustvo sa terena.Pored Vermalena, jedini igrač za koga bi Luis Enrike trebalo da brine za nastup u utorak jeste Andres Inijesta, ali se pretpostavlja da će on ipak istrčati na teren.

Ovakve bizarne pojave brojnih povreda kod nekog igrača više nisu baš toliko retke, a neki od svežijih primera su Aleksandre Pato, Abu DIjabi, Danijel Staridž, Holger Badštuber. Sada im se po ovom, ne tako pozitvivnom osnovu pridružio i Tomas Vermalen.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaPrimeraŠpanijaTomas Vermalen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara