"Suarez"
"Suarez"

Bartomeu bodri Suareza: On je vrhunski igrač, od njega očekujemo mnogo!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.01.15. | 17:18

"Luis ima podršku kluba i pored toga što nije u prepoznatjivoj formi. Iako nije postigao gol protiv Atletika, imamo prednost i verujem da će u Madridu biti produktivniji", rekao je

Suarez

Predsednik Barselone Ðozep Marija Bartomeu stao je u odbranu najskupljeg pojačanja u istoriji katalonskog tima, Luisa Suareza, koga su mediji kritikovali posle slabijih partija u poslednje vreme.
"Luis je vrhunski igrač i svi od njega očekuju mnogo. Ima podršku kluba i pored toga što nije u prepoznatjivoj formi. Iako nije postigao gol protiv Atletika, imamo prednost i verujem da će u Madridu biti produktivniji", rekao je Bartomeu za Kanal plus.

Izabrane vesti

Barselona je u sredu pobedila madridski Atletiko sa 1:0 u prvom meču polufinala Kupa kralja, a prednost pred revanš mogla je da bude veća da je Suarez iskoristio nekoliko odličnih šansi.

Urguvajski napadač letos je došao u Barselonu iz Liverpula za rekordnih 85 miliona evra, ali je u Primeri postigao samo dva gola na 11 utakmica.

Suarez je tek posle četiri meseca debitovao za Barselonu, i to u "El klasiku" protiv Reala, zbog suspenzije FIFA nakon što je na prvenstvu sveta u Brazilu ugrizao Italijana Ðorđa Kjelinija.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLuis SuarezEvropaĐordi Bartomeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara