""
""

Bertans: Bio sam na korak od Partizana, ali mi nije žao što sam ostao

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.03.14. | 16:56

Letonski košarkaš rekao je da mu je drago što se situacija u klubu popravila

Bio je na pragu dolaska u Partizan, pominjao se i mogućnost prelaska u Crvenu zvezdu, a na kraju je ostao u Španiji, gde i dalje brani boje Bilbaa. Dairis Bertans je posle utakmice sa crveno-belima u drugoj fazi Evrokupa srpskoj javnosti, ali i čelnicima naša dva najveća kluba skrenuo pažnju da nije samo poznatiji nam Davis taj koji igra dobru košarku. Finansijska kriza u klubu iz Baskije dovela je 24-godišnjeg šutera još bliže večitim rivalima, koji su se gotovo svakodnevno borili za njegov potpis, ali je Letonac na kraju ostao u Bilbau. Kako sam kaže, ne može biti srećniji zbog toga.
"Nijednog trenutka nisam želeo da odem iz Bilbaa, zato što mi je ovde jako lepo. Ali, situacija u klubu je bila jako nestabilna i svi smo se plašili da ostanemo, jer nismo znali šta nas čeka u budućnosti. S druge strane, trojica ili četvorica igrača su htela da odu i bilo je jako neizvesno. Partizan je bila ogromna prilika, koja se ne propušta. Bio sam jako blizu dolaska, ali se na kraju sve nekako sredilo i presrećan sam zato što sam ostao", rekao je Bertans u razgovoru za španske medije i za kraj dodao:
"Te dane ću pamtiti po ogromnom broju ljudi koji su mi pisali na Tviteru i Fejsbukui tražili od mene da ostanem. I drago mi je što sam ostao. Volim ovaj klub i zahvalan sam navijačima što su mi pružili ogromnu podršku".

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

SrbijaŠpanijaFK PartizanKK BilbaoJadranska ligaEvropaDairis Bertans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara