""
""

Besplatan tandem Brazilaca za Inter, Ramadani im blindira gol

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.10.17. | 09:42

Planovi Nerazura za zimski prelazni rok

Inter letos nije odradio prelazni rok kakav se očekivao, nije bilo zvučnih imena, ali se ispostavilo da su Nerzauri vukli prave poteze i doveli igrače koji su im bili potrebni. Velikih pojačanja nije bilo ni zbog veta na ulaganja u inostrantsvu koji su Interove gazde dobili od kineske vlade.

Izabrane vesti

Još se ne zna da li će kineski vlasnici Intera u januaru dobiti zeleno svetlo za velika ulaganja u Inter, ali će pojačanja svakako biti. Možda čak i besplatnih, a ipak zvučnih. Kompanija Suning koja je vlasnik Intera i kineskog prvoligaša Đijangsua može da bude most za transfer dvojice Brazilaca na stadion Đuzepe Meaca. Aleks Tešeira se već neko vreme pominje kao zimsko pojačanje Intera, a sada i njegov zemljak Ramires. Obojica igraju za Đijangsu, ali bi mogli da dobiju zeleno svetlo za selidbu u Inter u januaru. U pitanju bi bile pozajmice, pa Suning na ovaj način ne bi prekršio zabranu ovelikim investicijama u inostranstvu.

Trener Spaleti ne bi imao ništa protiv ovakvih pojačanja, direktori Sabatini i Auzilio su zagrejani za ideju, čeka se samo još da se složi Đijangsuov trener Fabio Kapelo. Ako Don Fabio da zeleno svetlo, Inter može da računa na dva zvučna pojačanja za januar.

U međuvremenu, Nerazuri su počeli pregovore i sa Falijem Ramadanijem oko novog ugovora za Samira Handanovića. Letos je Ramadani izboksovovao veliki ugovor za Ivana Perišića, sada zastupa Handanovića. Spaleti insistira na ostanku slovenačkog golmana kojeg smatra jednim od lidera u ekipi, a Ramadani traži novi ugovor do 2021. godine za Slovenca. Handanović će tada imati 37 godina, ali s obzirom kako brani u četvrtoj deceniji, deluje da će Inter i tada moći komotno da se osloni na njega. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleks TešeiraInterItalijaRamiresSamir HandanovićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara