"Mario Hezonja večeras ide u plus"
"Mario Hezonja večeras ide u plus"

BET INFO: Hezonja koristi odsustvo Navara i Olesona, Lav i Hauard dominiraju u NBA!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.01.15. | 16:06

Po dvojica iz Evrolige i NBA bi večeras mogla da donesu lepu zaradu

Izabrane vesti

Barselonina spoljna linija je značajno oslabljena neigranjem Navara i Olesona, te će hrvatski vunderkid imati znatno više minuta večeras što bi trebalo da rezultuje i većim brojem poena. Hezonja u poslednje vreme inače igra sjajno bez obzira na jaku konkurenciju u timu iz Blaugrane, te osam poena ne bi trebalo da bude problem za atletski dominantnog Marija koji bi uz Marselinja Uertasa trebalo da nosi igru Barse večeras u Tel Avivu.

8607: Devin Smit (Makabi) - više od 12,5

Krilni igrač Makabija večeras bi večeras mogao ozbiljno da namuči desetkovane Katalonce i da ponovi partije iz decembra tokom kojeg je bio najkorisniji igrač Evrolige. Amerikanac prosečno beleži skoro 16 poena, u poslednje vreme je bio nešto manje raspoložen, ali za očekivati je da povuče protiv jakog rivala. Ako bude igrao na poziciji četvorke biće mnogo nezgodan za čuvanje Džastinu Doelmanu i Maćieju Lampeu zbog brzine, dok bi Aleksa Abrinesa na poziciji niskog krila vrlo lako mogao da "unosi" pod sam obruč. Verujemo u Smita i njegovih 13 poena.

8631: Kevin Lav (Klivlend) - više od 18,5 

Krilni centar Kavsa će večeras imati relativno lak zadatak protiv Lejkersa pošto će ga čuvati Karlos Buzer, jedan od najslabijih defanzivaca na toj poziciji u ligi. Lav je bio najbolji igrač Klivlenda tokom odsustva Lebron Džejmsa i treba očekivati da nastavi sa dobrim partijama i sada kada je Kralj ponovo tu. Džejms verovatno neće forsirati previše s obzirom na to da je još rovit, te će se verovatno usredsrediti na razigravanje saigrača što bi moglo da pogura Kevina Lava preko granice koja nije previsoka.

8622: Dvajt Hauard (Hjuston) - više od 16,5

Supermen je u formi i iako je Hjuston zaigrao potpuno drugačije nego prošle sezone i dosta polaže na odbranu, Dvajt neretko ubaci preko 20 poena. U prilog večerašnjem plusu na njegovom kontu ide i činjenica da Kendrik Perkins nikako ne može da ga čuva, dok je Stiven Adams dosta bolji defanzivac, ali je i znatno slabiji od Hauarda. Osim toga, Oklahomin stil igre mogao bi da ubrza meč i natera Roketse da igraju na više poseda što povećava šanse da njihov centar prebaci 16 pogodaka.

(FOTO: MN Press)


tagovi

NBA ligaMario HezonjaMakabi Tel AvivKevin LavHjuston RoketsEvroligaDvajt HauardDevin Smitbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara