""
""

BET INFO: Vreme je za Brehin, izbegnuti Stranraer

Vreme čitanja: 3min | sub. 10.01.15. | 10:11

U odabiru parova za klađenje pomaže vam fudbaler Mortona Stefan Milojević

IGRAJTE NA...

Izabrane vesti

BREHIN

ZATO ŠTO...

Duel pretendenta za plej-of i ugroženog Aira – koji bi ako nastavi sa serijom loših rezultata mogao čak i da ispadne iz lige – trebalo bi da predstavlja najlakši zadatak za kladioce u sledećem kolu škotske Lige jedan (Škotska 3). Trenutna forma, kvalitet, čak i tradicija su apsolutno na strani domaćeg Brehina i iskreno ne vidim mogućnost da gosti naprave iznenađenje, a u ovom slučaju to bi bilo i osvajanje jednog boda.

Brehin, gledano po kvalitetu igračkog kadra, ima jedan od boljih timova u ligi i njihov najveći problem, zbog čega su trenutno van zone baraža, jeste mnogo nerešenih ishoda. Ne mogu da se setim kada su poslednji put poraženi, ali su zato od poslednjih 10 utakmica bar pet odigrali bez pobednika. Na domaćem terenu igraju agresivno, sa jakim presingom, pa očekujem da od starta jako pritisnu fudbalere Aira. Gosti sa druge strane predstavljaju sve obrnuto, jer se nalaze u očajnom nizu. Bez pobede su u prvenstvu još od sredine oktobra, kada su napravili veliko iznenađenje i savladali moj Morton na strani. Jasno je kakva atmosfera može da bude u ekipi koja je skoro tri meseca bez poraza i njihova jedina olakšavajuća okolnost je što je Stirling Albion još slabiji, pa zahvaljujući zalihama s početka sezone još nisu dospeli do poslednjeg mesta. Mislim da dileme ne bi trebalo da bude. Brehin je mnogo kvalitetniji, u odličnoj je formi, sve ukazuje da će domaćin bez većih problema stići do nova tri boda.

Verujem da ni kladioci koji se opredele za dvojku na moj Morton neće pogrešiti. Iako smo loše počeli godinu, porazom od Erdrija pred svojim navijačima, atmosfera u timu je dobra i svi smo naoštreni da na gostovanju Stenhausmiru pokažemo kako je u pitanju bio samo loš dan i ništa više od toga.

NE IGRAJTE NA...

STRANRAER

ZATO ŠTO...

Pri prvom pogledu na parove sledećeg kola bilo mi je jasno da je glavni tip za izbegavanje, u bilo kojoj varijanti igre, utakmica Stranraer – Forfar. Derbi kola u kojem se sastaju dve prvoplasirane ekipe kao takav donosi mnogo neizvesnosti i nezahvalan je za prognozu, jer je kvalitet ujednačen i praktično će sve zavisiti od trenutnog nadahnuća. Ako bi se forma uzimala kao glavni parametar za prognozu, onda bi svakako prednost trebalo dati Stranraeru koji je na poslednjih šest utakmica ostvario pet pobeda, uz poraz od Stenhausmira na domaćem terenu. Mislim da su trenutno najkvalitetnija ekipa u ligi,imaju tri boda više od svog narednog protivnika, ali bi pored keca trebalo staviti zagradu, jer je Forfar sve samo ne naivan protivnik.

Gosti su posle serije od tri pobede kiksnuli dva puta uzastopno pred svojim navijačima, što svakako ne može da bude pozitivan podstrek pred derbi. Tokom sezone su igrali dosta promenljivo na gostovanjima i siguran sam da će na razvoj utakmice značajno uticati otvaranje meča. Ko se tu bolje snađe kasnije će lakše uspeti da usmeri meč kako želi. Ako bih već morao da se opredelim tipovao bih keca, ali ni ostala dva znaka nisu u potpunosti isključena, daleko od toga.

Erdri dočekuje Piterhed na krilima iznenađujuće pobede protiv mog Mortona, ali ne bih se usudio da prognoziram keca. I jedni i drugi imaju 24 boda, nalaze se u sredini tabele i ne ulivaju previše poverenja. Kec i nerešeno su bliži od dvojke, iako Piterhed zna često da odigra mnogo dobro i potpuno rasterećeno na strani. U poslednjem preostalom meču jasno je da je Danfermlajn veliki favorit protiv Stirlinga, međutim, u Škotskoj se često dešava da mnogo kvalitetniji timovi kiksnu gde se najmanje očekuje.


tagovi

Stefan MilojevićŠkotskaMortonEvropabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara