"Nastradao u duelu sa Trifunovićem: Miloš Krstić"
"Nastradao u duelu sa Trifunovićem: Miloš Krstić"

Bez pobednika u derbiju južne pruge: Krstić završio u bolnici! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.08.15. | 22:15

Radnički i Radnik podelili bodove na Čairu (1:1) u uvodnom meču sedmog kola Superlige

Nastradao u duelu sa Trifunovićem: Miloš Krstić

Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice podelili su bodove (1:1) u derbiju "južne pruge”. 

Izabrane vesti

Uvodni meč sedmog kola Superlige doneo je zanimljivu borbu u kojoj su oba rivala igrali otvoreno. Bilo je šansi na obe strane i kada se u globalu sagleda, remi je najrealniji ishod ovog meča. Gosti su bolje otvorili utakmicu, a već u devetom minutu stigli su do prednosti. Putničanin je centrirao sa desne strane, a najviši u šesnaestercu Nišlija bio je dojučerašnji fudbaler ovog tima Milan Ćulum, koji je udarcem glavom doveo Radnik u vođstvo – 1:0.

Bio je to znak da mu niška publika zviždi, jer se radovao golu protiv bivšeg tima, a samo četiri minuta kasnije postavljen je konačan rezultat. Akcija je bila preslikana kao kod vodećeg gola Surduličana, Marjanović je centrirao sa desne strane, a iskusni Miloš Trifunović pogodio je glavom za 1:1.

Do kraja prvog poluvremena videli smo još jednu dobru šansu Ćuluma glavom nakon centaršuta Baranina iz auta, a na poluvremenu je trener gostiju Milinković bio prinuđen da izvrši prinudnu izmenu, jer je vezista Miloš Krstić morao u bolnicu nakon sudara sa Trifunovićem u finišu prvog dela. Iskusni vezista je izgubio svest u svlačionici, pa je iz predostrožnosti prebačen u nišku bolnicu.

Radnik je mogao do nove prednosti već u 46. minutu kada je Stanković šutirao pored gola, a dobar pokušaj na drugoj strani imao je i Radoš Bulatović, ali je lopta otišla tik pored stative. U finišu utakmice oba tima su pokušali da dođu do sva tri boda, ali su se na kraju zadovoljili i podelom plena u derbiju juga Srbije.

SUPERLIGA – 7. KOLO

Petak:

Radnički Niš – Radnik 1:1 (1:1)
/Trifunović 13 – Ćulum 9/

Subota: 

17.00 Spartak – Metalac

17.00 Rad – Jagodina

17.00 OFK Beograd – Mladost Lučani

19.00 Borac Čačak – Partizan

Nedelja:

19.00 Vojvodina – Novi Pazar

19.00 Crvena zvezda – Javor

19.00 Voždovac - Čukarički

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaRadnikRadnički NišMiloš TrifunovićMiloš KrsićMilan Ćulum

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara