""
""

Biće to dan za ponos na Marakani: Zvezda 24.januara otvara nove terene

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.01.18. | 16:11

Izgrađena još jedna tribina na terenima omladinske škole

Od dana kada su braća Luka i Ivan Ilić transferisani u Mančester Siti za 5.500.000 evra, rukovodstvo Crvene zvezde odlučno je u nameri da poboljša uslove u kojima obitava omladinska škola. Prostor ispred južne tribine prethodnih meseci pretvoren je u gradilište.

Omladinska škola Crvene zvezde dobila je dva nova terena sa veštačkom travom, renovirani su postojeći, nikli su i reflektori koji će omogućiti rad i u večernjim satima. I to nije sve: dva centralna terena dobile su i tribine. Jedna je upravo završena danas, a kako se može čuti crveno-beli za 24.januar planiraju svečanost. Na koju su izuzetno ponosni.

Izabrane vesti

Baš tada će biti otvoren kompleks novih terena. Biće izgrađen i veliki parking. Cela investicaja košta 1.500.000 evra.

Za ovu godinu planirana je izgradnja internata čime će priča biti zaokružena. Crveno-beli verjju da će im se ulaganja višestruko isplatiti. Uostalom, crveno-beli su od klase 1996 zaradili blizu 15 miliona evra, braća Ilić su prodata Sitiju i doprineli da klub finansijski prodiše.

Uporedu sa infrastrukturnim radovima crveno-beli jačaju i igrački kadar u mlađim selekcijama. Iz Vojvodine su u prethodnom periodu došla petorica reprezentativaca rođena 2002.godine, a pre nekoliko dana ugovore su potpisali Aleksandar Lukić i Milan Prijović iz Čukaričkog.


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan MladenovićEvropaSrbijaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara