"Sem Alardajs"
"Sem Alardajs"

Big Sem u raljama korupcije

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 08:15

Engleski selektor tajno snimljen kako lažnim menadžerima objašnjava na koji način da „iskrive“ pravila FA po pitanju „vlasništva treće strane“

Sem AlardajsEngleska fudbalska repezentacija lako bi tokom narednih dana mogla da ostane bez selektora kojeg plaća čak tri miliona funti godišnje. I to njegovm krivicom!

Sem Alardajs se našao u centru skandala, tačnije snimka na kojem se dogovara sa fudbalskim menadžerima kako da izbegnu pravila engleske Fudbalske asocijacije o „vlasništvu treće strane“, što je u tamo zabranjeno od 2008 (FIFA zabranila prošle godine). Snimak su napravili novinari – istražitelji u Singapuru tokom tajne istrage o korupciji u ostrvskom fudbalu koja je trajala čitavih 10 meseci! Popularni Big Sem, nekadašnji menadžer mnogih klubova u Velikoj Britaniji, između ostalih Sanderlenda i Vest Hema, navodno je pristao na razgovor sa „menadžerima“ kada su se dogovorili da mu plate čak 400.000 evra za usluge.

Izabrane vesti

Detalji celog snimka još nisu poznati, ali je jasno da će Alardajs morati da odgovara. Takođe, nije poznato ko bi sve mogao da se nađe na snimcima istražitelja, ali očekujemo vrelu fudbalski jesen na Ostrvu. 

(foto: Action Images)


tagovi

Sem Alardajsgordi albionEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara