"Nemanja Kojić"
"Nemanja Kojić"

Bingo Kojić i Brašanac iz kornera za šampionovih plus osam (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.13. | 14:50

Ništa novo u Borči, Partizan rutinski do 4:0

Nemanja Kojić

Meč lišen svake drame i bilo kakvog uzbuđenja za skok aktuelnog šampiona na velikih osam stepenika ispred Crvene zvezde. Partizan je na gostovanju kod BSK-a na Vizelj Parku slavio sa 4:0 (2:0) i učvrstio se na liderskoj poziciji na tabeli Superlige.

Izabrane vesti

Prvenci Nemanje Kojića u crno-belom dresu i pogodak Darka Brašanca iz kornera biće jedino po čemu će se pamtiti utakmica u Borči, jer se od prvog minuta videlo da priče o tome kako su najteže utakmice one unapred dobijene ne važe kada Partizan igra protiv BSK-a.

Razlika u klasi bila je očigledna, iako su puleni Vladimira Vermezovića igrali sa pola snage. I to je bilo više nego dovoljno da se nejaki BSK otpiše.

Da senzacije neće biti “ozvaničeno“ je već u osmom minutu kada je Partizan prvi put krenuo ka protivničkom kolu i odmah pronašao put do mreže. Marko Šćepović je lucidnim pasom izbacio Nemanju Kojića ispred Branislava Danilovića, a ovaj je proturio ispred golmana BSK-a za svoj prvi pogodak od januarskog dolaska iz Rada.

Dva naredna gola bila su poklon gostoljubivih domaćina.Mitrović i Kojić

U 35. minutu se Aleksandar Radunović amaterski poneo prema dubinskoj lopti Tomislava Pajovića i omogućio Aleksandru Mitroviću da stigne prvi do nje i lukavo lobuje Branislava Danilovića za 2:0.

Usledila je pauza do 63. minuta kada je i Milko Novaković “nesebično“ poslužio goste prepustivši loptu Kojiću, koji je umeo da kazni kardinalnu grešku protivnika i ponovo natera Danilovića na kapitulaciju za svoj sedmi pogodak u sezoni.

Šlag na tortu sipao je Darko Brašanac, koji je, utisak je bez ikakve namere, u 75. minutu iz kornera postavio konačnih 4:0. Lopta sa dosta efea i još jedna katastrofalna reakcija odbrane BSK-a za osmu pobedu Partizana na isto toliko utakmica sa Borčancima. Uz već ponižavajuću rol razliku – 25:2.

Ono što je mnogo bitnije da su crno-beli maksimalno iskoristili lakši raspored na početku prolećnog dela sezone, jer bi narednih pet utakmica mogle da budu i presudne u odbrani titule. Naime, Partizan već u subotu gostuje kod nezgodne Jagodine, zatim čeka OFK Beograd, pa putuje u Kulu i potom Užice, da bi na kraju dočekao Vojvodinu.

Dobra stvar za Vermezovića je što je Aleksandar Miljković odslužio suspenziju pa će biti u konkurenciji za tim, ali bi probleme Partizanovom šefu struke mogli da naprave Vojislav Stanković i Marko Šćepović koji su zbog povreda već u prvom poluvremenu duela sa BSK-om morali van igre. A posebno ovaj drugi mnogo znači crno-belima.

BSK – PARTIZAN 0:4 (0:2) 
/Kojić 8, 63, Mitrović 35, Brašanac 75/

Stadion: Vizelj park;
Sudija: Milan Jeremić;

BSK: Danilović, Dunjić, Novaković, Radunović, N. Jovanović, Radivojević, J. Jovanović, Savković, Ćesarević (od 57’ Matić), Ajković (dod 66’ Simović), Edemović (od 57’ Miloš Živanović);

Partizan: Stojković, Pauljević, Pajović, Ivanov, Stanković (od 43’ Lazevski), Luka, S. Marković, Ilić, Brašanac, Kojić (od 69’ Babić), Šćepović (od 28’ Mitrović).


tagovi

Aleksandar MitrovićBSK Borčadarko brašanacNemanja KojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara