Zvezdan Terzić i Dragiša Binić
Zvezdan Terzić i Dragiša Binić

Binić: Skidanje zabrane Zvezdi je i uspeh Saveza

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.02.18. | 15:57

Član Izvršnog odbora FSS o odluci UEFA

Sjajna vest stigla je jutros iz Švajcarske za navijače Crvene zvezde: izabranici Vladana Milojevića odigraće prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv moskovskog CSKA pred punom Marakanom!

Dakle, usvojena je žalba crveno-belih na prvobitnu odluku da se ovaj meč odigra pred praznim tribinama, a ovakav epilog obradovao je i Dragišu Binića, nekadašnjeg fudbalera Zvezde i člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.
„Drago mi je što će Crvena zvezda igrati pred punim stadionom. Ova odluka je od ogromne važnosti za srpski fudbal i srpski sport jer je pred nama još jedna utakmica u kojoj će atmosfera biti spektakularna. Sigurno je da će Crvenoj zvezdi podrška navijača mnogo značiti u utakmici protiv CSKA. Verujem da imaju dovoljno snage i kvaliteta da naprave korad dalje u Evropi“, rekao je Binić Tanjugu.

Izabrane vesti

Jedan od čelnika FSS kaže da je ovakva odluka delom zasluga i nacionalnog Saveza:
„Odluka je i nova potvrda da FS Srbije i predsednik našeg saveza imaju odličnu poziciju i veliki ugled u UEFA, nikad veći i značajniji od trenutnog. Ne bi smelo da se zaboravi da je u prošlosti bilo sličnih problema i s Partizanom, pa je ponovo ishod bio pozitivan“, istakao je Binić.

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

Dragiša Binić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara