Binić: Vučeliću, bićeš kažnjen!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.18. | 14:16

Funkcioner FSS zadužen za regularnost podnosi prijavu zbog tvrdnji predsednika Partizana o nameštanju utakmica u Superligi

Dragiša Binić, član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja, podneće prijavu disciplinskim organima FSS protiv Partizanovog predsednika Milorada Vučelića.

Vučelić je u razgovoru sa medijima tokom priprema na Kipru izneo tvrdnje da se utakmice u Srbiji nameštaju, da UEFA drži pod sumnjom osam klubova u Superligi zbog nameštanja i da je spreman da ukaže na sumnjive radnje ukoliko se povede nezavisna istraga o nameštaljkama kao što je bila u Italiji.

Izabrane vesti

Zbog svega izrečenog, Vučelić je izazvao ekspresnu reakciju u FSS i uskoro će morati da se suoči sa disciplinskom prijavom.
„Milorad Vučelić je izneo teške optužbe koje svakako zahtevaju reakciju svih nadležnih organa. Zbog toga u ime istine i regularnosti, zahtevam da Milorad Vučelić, posle svega izrečenog, upozna policijske organe sa svojim saznanjima, nadam se i konkretnim dokazima. A ja ću kao osoba zadužena za regularnost ispred IO protiv Milorada Vučelića podneti prijavu disciplinskim organima Fudbalskog saveza Srbije jer prosto je neprihvatljivo i pravilnikom kažnjivo da neko iz samo njemu znanih pobuda na ovakav način skrnavi domaći fudbal“,  rekao je Dragiša Binić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dragiša BinićMilorad VučelićDisciplinska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara